22.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyházán a Deák Ferenc utcában 2. emeleti téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 1512)

4400 Nyíregyháza, Deák F. +36 20 243-2526
  • alapterület: 84
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • emelet: 2
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyházán a Deák László utcán eladóvá vált egy 1998. évben épült társasházi lakás. Aki nem szeretne egy remek lehetőségről lemaradni, akkor most itt az alkalom. Ajánlom ezt az ingatlant olyan befektetőknek, akik kedvüket lelik a lakást tetszésük szerint felújítani, de ajánlom akár olyan vállalkozó szellemű fiataloknak is, akik kreativitásukat kiélhetik és egy különleges otthont varázsolhatnak a felújítás során.

Az igaz, hogy a lakás teljes felújítást igényel, azonban mindenért kárpótol az ingatlan elhelyezkedése a belváros közelsége miatt, ami akár gyalogszerrel is könnyedén megközelíthető, ahogyan a vasútállomás is, és a környéken is számos lehetőség adott ahhoz, hogy egy igazán értékes ingatlant tudhasson magának a leendő új tulajdonosa. Közvetlen közelben parkok, játszóterek, iskolák, óvodák, bölcsődék is vannak.

A lakás átalakítható, egyes gipszkartonfalak kibontásával egy hatalmas amerikai konyhás nappalis terület, vagyis egy igazi kis közösségi tér alakítható ki, ahol nagyobb baráti társaságok is összejöhetnek.

Az ingatlan alapterülete 48 nm, azonban a jelenlegi tulajdonosoknak volt egy tervük, amely során a lakás feletti tetőteret is szerették volna beépíteni. A projekt megvalósítása nem fejeződött be teljesen, azonban az építészeti tervek rendelkezésre állnak. A tetőtéren kialakított terület 36 nm, ahol helyet kapott két szoba mellett egy kis fürdőszoba és WC is. Ez a terület remek lehetőséget biztosíthat akár művészeknek is, akik műteremmé is varázsolhatják ezt a felső szintet, vagy akár a gyerekek is remekül elkuckóznának az itt kialakított szobákban is.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert az elhelyezkedése valóban sok lehetőséget biztosít, és hatalmas potenciálok rejlenek ebben az ingatlanban.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Az ár alkuképes, úgyhogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat