16.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyházán Borbánya csendes utcájában 1+2 félszobás családi ház eladó (Hivatkozási szám: 2324)

4405 Nyíregyháza, Borbánya +36 30 383-1236
  • alapterület: 60
  • telek mérete: 461
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • vegyes építésű
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedvező áron keres kiindulási alapot? Szívesen felújítaná leendő ingatlanát? Akkor jó hírem van, meg is találta! Az ingatlan jelenlegi formáját tekintve, a képzeletére van bízva, hogyan alakítaná át.

Ezt a 60 m2-es 1+2 félszobás családi házat, amely Nyíregyháza szélén található, abszolút zöldövezetben,  ajánlanám bárkinek, elsősorban olyan – fiatalabb vagy idősebb – pároknak, akik örömmel vetik bele magukat a felújításba, mert a házból egy kis tatarozással egy meghitt, kellemes otthont tudnak varázsolni, amelyet még a saját ízlésük alapján, kedvük szerint alakíthatnak, szépíthetnek.

Az ingatlan jó elrendezésű és jól is alakítható, tervezése a saját fantáziájára van bízva.

A házba a hangulatos teraszon juthatunk, a bejárati ajtón belépve egy egészen tágas előszoba ad lehetőséget a cipők, kabátok, táskák tárolásához, amely egyébként sokszor hiányzik sok ingatlan esetében. Továbbhaladva egy egybefüggő, osztatlan térbe érkezünk, ahol a konyha- étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el, így a főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, mert a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát.

A folyosóról nyílik egy nagyobb, és két kisebb méretű szoba. Az átalakítás során könnyedén megoldható, hogy a két kisebb szoba összenyitásával egy nagyobb alapterületű lakószoba, akár gyerekszoba kerüljön kialakításra, ahol lesz hely bőven egy tanulósaroknak is.

A folyosó, valamint a szobák hagyományos, időtálló parkettával vannak burkolva, mely a legstrapabíróbb konstrukció, így megcsiszolva és lakkozva évekig nem igényel törődést.

A fürdőszoba jól alakítható, úgy, hogy még a mosógépének is lesz helye.

Az otthon melegét – a napjainkban igencsak felértékelődött – vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátorokon keresztül. A gáz rákötési lehetőség adott, a gázcsonk a telken található.

A nyílászárók redőnnyel szerelt faablakok.

Az udvar virágos-, dísz- és konyhakertnek is helyet tud adni.

A teraszon indíthatja a reggelt egy kellemes kávézással és feltöltődhet a friss levegőn, vagy megpihenhet itt a napsütés elől, egy hűsítő ital elfogyasztása mellett, miközben gyönyörködhet a virágok, bokrok látványában, amelyeket az ásott kút jóvoltából igen gazdaságosan öntözhet, gondozhat.

A ház elhelyezkedése nagyszerű, amennyiben fontos Önnek a nyugalom és a csend.

A közlekedés kiváló: a belváros 10 perc autóútra található, az M3-as autópálya-felhajtó pár perc alatt elérhető. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, postahivatal, templom, közösségi ház gyalogosan 10 perc sétára található.

Engem az ingatlanban a felújíthatósága – ezáltal a saját igények szerint történő átalakítása – és a nagyszerű elhelyezkedése fogott meg a legjobban.

A ház alá van pincézve. Itt üzemel a vegyes tüzelésű kazán, és ugyanitt bőven van hely nagyobb mennyiségű tűzifa tárolásához. De az átalakítás során nemcsak tároló funkciót kaphat, hanem akár a lakótér része is lehet: klubszoba vagy házi konditerem is kialakítható belőle.

A ház a szomszédos házzal együtt egyazon helyrajzi számon szerepel, ám attól teljesen elkerítve.

Ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat