21.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyházán eladó egy teljesen felújított, 49 m2-es panellakás! (Hivatkozási szám: 660)

4400, Nyíregyháza, Belváros +36 30 842-1917
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 4
  • épület szintjei: 1
  • nincs lift
  • belső szintek száma: 1
  • panel
  • házközponti fűtésű egyedi méréssel

INGATLAN LEÍRÁSA

Leginkább gyermekes, vagy gyermekvállalás előtt álló fiataloknak ajánlom ezt az 1 + 1 félszobás negyedik emeleti ingatlant. Az emeletre felgyalogoló csemeték a lakás bejáratához érve (a szomszédok és anyu örömére) már levezetik az energiájukat. Másik előnye a magas fekvésnek az a kilátás, ami az erkélyről a szép zöld parkra esik. Az ingatlan pár éve kapott új hideg és meleg burkolatokat és festést, így a lakás, a felújítás miatt nem követel még egy jó ideig, további anyagi ráfordítást. Az alacsony rezsiköltségnek köszönhetően a pénztárca garantáltan vastagabb marad. Nekem a lakás hangulatos színei és a jó elosztása tettszik a legjobban, ugyanakkor az infrastruktúrára is kimondottan előnyös, hisz a közelben számos tömegközlekedési járat is elhalad. A lakáshoz tartozik egy 18nm2-es pincerész is, amit a jelenlegi tulajdonos konditeremnek használt. A sportot aktívan űzők figyelmét felhívom városi stadionra, ami egy 15 perces séta. Amennyiben szórakozni vágyik, akkor innen a Mamma Mia nevű létesítmény is könnyen megközelíthető. Összefoglalva az ingatlan korlátlan lehetőséggel, kedvező fekvéssel, remek tömegközlekedéssel és a meghitt nyugodt mindennapokkal kecsegtet.
Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat