69.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyházán Nyírszőlő részén vállalkozásra is alkalmas 118 nm 4 szobás családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1201)

4400 Nyíregyháza, Nyírszőlős +36 20 243-2526
 • alapterület: 118
 • telek mérete: 1007
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs
 • Ár: 69.700.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyházán, Nyírszőlő részén vállalkozásra is alkalmas egy gyönyörű 104 nm-es (+28 nm fedett terasz) térkövezett családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, vagy vállalkozásoknak is remek lehetőség, hiszen a gyönyörűen felújított családi házban minden megtalálható, amire szüksége lehet.

Ajánlom ezt az ingatlant gyermekes családoknak, mivel remek a ház elosztása, minden igényeket kielégít, illetve ajánlom vállalkozásoknak is, hiszen hatalmas melléképület is van a telek végében, amely bármilyen műhelymunkára alkalmas lehet. A ház a főúttól beljebb fekszik, így az autók közlekedése nem zavaró. A háznak szépen parkosított előkertje van. A hátsó kertben szalonnasütő van elhelyezve, ahol meg lehet szervezni családi vagy baráti összejövetelek is. A kertben fúrott kút van, ahonnan történik a növényzet locsolása. Azonban a jelenlegi tulajdonosok gondoltak a gazdaságosságra és a környezetvédelemre is, esőgyűjtési lehetőség is ki van alakítva. A telek végében egy 36 nm-es garázsban kettő autó is kényelmesen parkolhat, illetve található még egy 60 nm-es garázs is, amely rendkívüli lehetőségeket biztosít egy vállalkozás számára is, hiszen az ipari áram, levegővezeték is bevezetésre került. Ebben a garázsban elkerítésre került gipszkartonnal egy kamra is, amely igény szerint el is bontható, továbbá a víz is be van vezetve, külön WC is van a helységben. Ha Ön vállalkozik, akkor érdemes ezen az ingatlanon komolyabban elgondolkodnia, hiszen nagyon jó helyen található, a városközpont 4 km távolságban van.

A házban nem szükséges felújításokat végezni. Szigetelés, bramac tető, vegyes tüzelés, padlófűtés, elektromos kapu, gyönyörű elegáns járólap, redőny, szúnyogháló, nagy tágas terek, szóval tényleg csak be kell költöznie és élvezni a ház adta lehetőségeket. Kényelmes, világos és tágas, igazi életteret nyújt egy család életében. Nem kell félnie a zajtól, annak ellenére, hogy a főút mellett van, hiszen a ház az úttól beljebb található.

A Sóstó 2 kilométerre van, amely gyermekeivel kényelmes biciklitúrával is elérhető, ahol számos lehetőséget talál a kikapcsolódásra is. Sportos alkat? Remek, az út mentén a belvárosig végig bicikliúton tud közlekedni biztonságosan és kényelmesen, de a buszközlekedéssel sem lesznek gondjai.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert rendkívül jó az ház elosztása és ha vállalkoznék, amelyhez műhelyre lenne szükségem, elégedett lennék a lehetőségekkel.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
 • +3620243xxxx Megmutat