15.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyházán Sóstóhegy szélén eladó egy felújítandó 2 szobás ikerház (Hivatkozási szám: 1709)

4400 Nyíregyháza, Sóstóhegy +36 20 243-2526
  • alapterület: 70
  • telek mérete: 660
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyházán, Sóstóhegy szélén a János hegyi lakópark közelében eladóvá vált egy 70 nm-es felújítást igénylő, azonban jó környezetben lévő 2 szobás iker családi ház 660 nm-es telken.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan vállalkozó szellemű fiataloknak, akik kedvüket lelik egy szép otthon kialakításában jó szomszédok közösségében.

Az ingatlan 1970-es években épült, melynek falazat vegyes (vályog és tufa). A fő épületben található egy előtér, kettő egybenyíló szoba és fürdőszoba WC-vel. A konyha külön van az épülettől. A telek méretéből és alakjából kifolyólag a házhoz való hozzáépítés kényelmesen megoldható.

Külön vonzóvá válhat az ingatlan helyzetére tekintettel, hogy a környezet és szomszédok rendezettek, szép kilátást biztosítanak, zsákutca jellege korlátozza a forgalmat, így a környék rendkívül csendes és nyugodt.

A gáz a telek előtt található, jelenleg a fűtést cserépkályha biztosítja. A ház részben alápincézett, amely 20 nm-es.

Sóstóhegyen jó az infrastruktúra, a közelben óvoda, iskola is könnyen elérhető.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert jó helyen van, adottak a lehetőségek a hozzáépítéshez is, így remek befektetést is nyújthat.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat