17.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyírpazonyban 3 szobás családi ház, hatalmas telekkel, áron alul eladó. (Hivatkozási szám: 1174)

4531 Nyírpazony, Központ +36 30 842-1917
  • alapterület: 115
  • telek mérete: 2091
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne a városhoz közel, de mégis vidékies környezetben élni? Ha a válasza igen, akkor ez a csendes, nyugodt területen található ingatlan Önnek való. Az ingatlant mindenképpen azoknak ajánlom, akik nyugodt és csendes környezetben szeretnének otthont teremteni. Gyermekes családoknak kiváló, hiszen a nagy tér számos lehetőséget jelent a friss levegőn való játékra minden évszakban. Ugyanakkor bent is van bőven hely minden családtag számára. Az idősebb korosztály számára is kecsegtető az ajánlatunk, hiszen nyugdíjas éveket a kertnek, a pihenésnek és az unokák fogadásának szentelhetik.  
Befektetőknek is ajánlom az ingatlant, mert rengeteg üres építési telek eladó a környéken. A 2091 nm-s telek nagysága biztosíthatja akár a sokak által vágyott önellátó gazdálkodást is, mert bőven van hely állatok tartására, zöldségek és gyümölcsök termelésére. A 115 nm-es ingatlan felújítás alatt áll. A helyiségek új padlóburkolatot és villanyvezetékeket kaptak, valamint bővítésre is sor került egy nagyobb hozzáépítés keretében, az új helyiség remek színtérként szolgál a különböző családi, illetve baráti összejöveteleknek. A házban az étkező és a konyha egy teret alkotnak, így a háziasszonynak sem kell kimaradnunk a családi beszélgetésekből, míg a finom ebédet, vagy vacsorát készíti. 
Az ingatlan ára roppant kedvező, szinte egy telek áráért az Öné lehet. Nekem a benne rejlő lehetőségek tetszenek a legjobban. A szomszédok kedvesek és barátságosak. Örömmel fogják fogadni, ha ide költözik és akkor is ha csak hétvégeken látogat ide.
Nyírpazony tele van élettel. Amennyiben Ön is úgy látja ebben a fantasztikus adottságú ingatlanban a lehetőségeket, mint én, akkor ne habozzon, hívjon és legyen az Öné! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank ajánlatai közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat