42.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyírpazonyban a Kabalasi domb mellett, négy részből álló összesen 4536 m2-es építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 1071)

4531 Nyírpazony, Kabalás +36 30 842-1917
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 4536
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyírpazony kedvelt részén található ez a 4536nm2-es építési telek. Rendkívüli lehetőség leginkább befektetők, építtetők számára, ugyanis a telket négy részre is fel lehet osztani és mindegyikre lehet önálló házat építeni, melyet tovább lehet szép haszonnal értékesíteni. Számolja csak ki, mennyit lehet ezzel az ingatlannal nyerni és be fogja látni, milyen remek befektetési lehetőség!
Már csak azzal is nyerhet egy szerencsés vásárló, ha a 4 telekből csak egyet tart meg saját részre, a többit pedig el tudja adni olyan haszonnal, hogy a saját telkének az ára végül nulla Forintra jöjjön ki. 
Ezen a környéken is már megindultak az ingatlanárak felfelé, így családoknak, pároknak is érdemes lehet építeni egy szép nagy házat a telekre, tartani fogja az árát, ezért érdemes a környék értékei és nyugalma miatt, hosszútávon is leendő otthonként tekinteni rá.
Közvetlen a telek mellett található a Kabalási domb, így a gyerekei is nyugodt csendes környezetben tudnak sétálni és játszani. A telek teljesen összközműves, tehát erre sem lesz gondja. Itt a remek lehetőség a haszonszerzésre, vagy pedig a város zaját otthagyva egy zöldövezeti nyugalmat biztosítani a családjának, ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Csengeri Dominik
  • +3630842xxxx Megmutat