46.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyírtelek Honvéd utcában 110 nm-es 3 szobás + nappalis sorház eladó! (Hivatkozási szám: 1628)

4461 Nyírtelek, Honvéd +36 20 243-2526
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 640
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyírtelken a Honvéd utcában egy felújított 110 nm-es 2 szintes családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, hiszen a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, mint az óvoda, iskola, orvosi rendelő, bolt, zöldséges, bank.

Ajánlom ezt az ingatlant fiatal házaspároknak, akik azt szeretnék, hogy gyermekük egy családias kertvárosi környezetben, jó levegőn nőjenek fel, hiszen ezzel az ingatlannal mindezt megvalósíthatja. Csendes helyen 640 nm-es telken minden adott, füves, parkosított udvaron szalonnasütő mellett a filagória alatt kedve szerint rendezhet kerti partrikat, különös figyelmet érdemel a gyönyörűen gondozott fű, amelyen öröm lehet mezítláb a nyári melegben végigsétálni. Fúrott kút biztosítja a locsoláshoz a vizet. A gyermeke biztosan élvezné az udvar által adott nagyszerű lehetőségeket.

A házhoz tartozik egy hatalmas garázs is, amely a méretének köszönhetően rengeteg dolognak adhat helyet, ahogyan ad is, hiszen egy vizesblokk (WC, mosdó) is kialakításra került.

A ház 2008 éven teljes felújításon esett át (tető, szigetelés, padlóburkolat, nyílászárók), ahol a ház vezetékei is felújításra kerültek, amely során egy új turbókazán biztosítja a fűtést.

A háznak mind a kettő szintjén egy-egy hatalmas 6 nm-es erkélye is van, amelyről a füves virágos előkert ad látványt.

Az alsó szinten a bejáraton keresztül egy nagy előszobába jutunk, ahol egy gardrób szekrény lett kialakítva, elrejtve minden eszközt, kabátokat, cipőket, amelyeket csak ritkán használnak. Az előszoba után egy amerikai konyhás, étkezős, nappalis helység került kialakításra, ahol egy fürdőszoba+WC, valamint egy spájz is kapott helyet. Az első emeleten 3 szoba és egy fürdőszoba+WC is található, ezen az emeleten is egy hatalmas teraszon akár az esti órákban is kiülhet ejtőzni. Az alsó és a felső szint külön-külön 55 nm-es.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert rendkívül barátságos a légkör, a Nyíregyháza belvárosa autóval 10 perc alatt is megközelíthető.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat