31.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyírtelken főúttól nem messze110 nm-es 3 szobás + nappalis két szintes ház eladó! (Hivatkozási szám: 1273)

4461 Nyírtelek, +36 20 243-2526
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 640
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • egyéb kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyírtelken a főúttól nem messze egy felújított 110 nm-es 2 szintes családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, hiszen a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, mint az óvoda, iskola, orvosi rendelő, bolt, zöldséges, bank.

Ajánlom ezt az ingatlant fiatal házaspároknak, akik azt szeretnék, hogy gyermekük egy családias kertvárosi környezetben, jó levegőn nőjenek fel, hiszen ezzel az ingatlannal mindezt megvalósíthatja. Csendes helyen 640 nm-es telken minden adott, füves udvaron kedve szerint alakíthatja ki a szalonnasütögetési lehetőséget, amely mögött szintén egy hatalmas terület jelenleg füvesítve van, ahol körben különböző gyümölcsösökből csemegézhet, azonban akár konyhakertté is alakítható, bőven marad hely mindennek.

A gyermeke biztosan élvezné az udvar által adott nagyszerű lehetőségeket, ahol akár egy fajáték sarok is megvalósítható, de van elegendő hely egy filagória kialakítására is.

A házhoz tartozik egy hatalmas garázs is, amely a méretének köszönhetően rengeteg dolognak adhat helyet.

A ház 5 éven belül felújításra került, amely során a villany, vízvezetékek, a külső nyílászárók kicserélésre kerültek, a tető is felújításra került, a ház is szigetelve lett. Egy új kondenzációs kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet.

A háznak mind a kettő szintjén egy-egy hatalmas 6 nm-es erkélye is van, amelyről a füves virágos előkert ad látványt.

Az alsó szinten egy hatalmas nappali, külön konyha és étkező van kialakítva, illetve egy WC, valamint egy terasz. Az első emeleten 3 szoba és egy felújított fürdőszoba+WC is található, ezen az emeleten is egy hatalmas teraszon akár az esti órákban is kiülhet ejtőzni. Az alsó és a felső szint külön-külön 55 nm-es.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert rendkívül barátságos a légkör, a Nyíregyháza belvárosa autóval 10 perc alatt is megközelíthető.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat