84.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Oroson nappali+3 szobás teljes körűen felújított családi ház garázzsal, terasszal (Hivatkozási szám: 2438)

4551 Nyíregyháza, Oros +36 30 383-1236
 • alapterület: 122
 • telek mérete: 774
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Fiataloknak és családosoknak ajánlom ezt az ingatlant, mert ennél a családi háznál bőven jut hely mindenki számára a házban és az udvaron egyaránt és emellett még nagyon sok lehetőséget rejt magában.

A 774 nm telken fekvő ingatlan a 41-es főúthoz közel, mégis nyugodt és csendes környéken található. A jelenlegi tulajdonosok minden szeretetüket beleadták az ingatlan belső és külső kialakításába, így egy olyan harmonikus házat alkottak, amiről legtöbben csak álmodnak, és amelyet Ön varázsolhat otthonná, hiszen az újonnan felújított háznak nem volt lakója. Belépve azonnal látszik, hogy az anyagválasztásnál az időtállóság és a visszafogott egyszerűség és jó ízlés az irányadó. Ezek a jegyek végig vonulnak az egész ingatlanon, az exkluzív burkolatoktól elkezdve, a magas színvonalú beltéri ajtókon át, a világítás technológiai és dizájn megoldásával bezárólag.

A bejárati ajtón belépve a szélfogóba érkezünk, ami nagyon előnyös, mert nem szökik ki a meleg a házból.

Az előszobából tovább haladva egy 40 nm-es egybefüggő, osztatlan térbe érkezünk, ahol a konyha-étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el. Ez a családi élet egyik központi színtere, de a vendégek fogadására, családi összejövetelek megtartására, kikapcsolódásra, feltöltődésre is kiválóan alkalmas. Nagyon praktikus, hiszen főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, mert a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát.

A konyhabútor prémium minőségű, egyedi tervezésű, minden igényt kielégítő. A beépített készülékek még kényelmesebbé, és elegánsabbá teszik a konyhát.

A természet ihlette, fahatású burkolatokkal felújított fürdőszoba káddal, és dupla mosdószekrénnyel is felszerelt, így mindenkinek jut egy saját fiók, ahova bepakolhatja saját dolgait. Van hely bőven a mosó- és szárítógépnek is.

A mellékhelyiség külön lett kialakítva a házban, így nagyobb kényelemben készülődhet a család a rohanós reggeleken is.

A járólappal szerelt helyiségekben padlófűtés van, a kellemes és egyenletes melegről egy gázkazán gondoskodik, csakúgy, mint a meleg vízről.

A nappaliban továbbá lehetőség van egy hangulatos kandalló telepítésére is: a kémény biztosított hozzá.

Nekem nagyon tetszik a kertre néző terasz, amely kiválóan alkalmas arra, hogy nyugodtan élvezze itt a reggeli kávéját, vagy a napsütés elől megpihenjen, egy hűsítő ital elfogyasztása mellett, miközben gyönyörködhet a virágok, bokrok látványában, amit ráadásul igen gazdaságosan a saját fúrt kút vizéből öntözhet, ápolhat. Nagyon praktikus, hogy a terasz a konyhából nyílik, így nem kell az egész házon keresztül logisztikázni a frissen készített finom falatokat, csak kilépünk a házból, és élvezhetjük is a pillanatot. Mintha nyaralnánk, és ehhez el sem kell utaznunk.

Az udvar teljesen parkosított; gyönyörű zöld gyepfelület biztosít teret a kinti pihenésnek, automata öntözőrendszer segíti a kert ápolását.

Akár még medencét is telepíthet és így a nagy nyári melegben könnyedén elviselhető a hőség is.

A ház részét képezi egy három (!) állásos garázs, ahol mindig biztonságban tudhatja autóit az időjárási viszontagságoktól. A garázs előtt hatalmas térkövezett rész biztosítja a vendégek parkolását.

Ez a ház kiváló választás olyan családoknak, akik igazán szeretik a szép környezetet, a természetet, és olyan otthont keresnek maguknak, amit a jelenlegi tulajdonos is nagy szeretettel és odafigyeléssel alakított ki.

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlanvásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat