19.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Otthon és bevételi forrás Nagykátán! 120 nm-es, felújítandó nagypolgári családi ház, hihetetlenül jó áron eladó! (Hivatkozási szám: 507)

2760 Nagykáta, központ +36 30 555-0955
  • telek mérete: 836
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

A Budapest és Szolnok között, Nagykátán található az ingatlan, amit most irodánk mind anyagi, mind a jövője szempontjából egyedülálló lehetőségként ajánl Önnek.
Az összkomfortos, régi időket idéző polgári ház csendes utcában, egy 836 nm-es saroktelken fekszik. Tehát a nagypolgári életérzést kedve szerint ebben a vidéki otthonban is megteremtheti, mert az épület szerkezete adott hozzá. Nem hiányzik az átlagon felüli belmagasság és a nagy egymásba nyíló terek, valamint a kazettás beltéri ajtók. Ez a gyerekszobák kialakításánál számos előnyt hordoz, hiszen könnyűszerrel kialakítható galéria is a szobában, amit játszó kuckónak vagy hálónak is használhat csemetéje. Persze ezt a trendet a többi szobában is követheti. Például a nappalit és a hálót is kialakíthatja egy helyiségen belül. A kétszárnyas dupla bejárati ajtónak köszönhetően nem egykönnyen szöknek ki a gyermekek észrevétel nélkül a házi megírása elöl. Maga a ház vastag téglaalapra épült és különlegessége, hogy hajópadlóval lett burkolva, aminek egy hadsereg trappolása sem árt meg. A szobák a nap minden szakaszában megtelnek fénnyel és varázsolnak derűs hangulatot a lakói szívébe. A termálvizes strand és egy tó is a közelben található, ezért befektetésnek sem utolsó. Mivel saroktelken van ezért egy másik ingatlan is elfér rajta, ami apartmanként ki is adhat. Amennyiben több generációs lehetőséget keres, akkor ingatlanunkkal ez is megoldható. A nagy telken tekepálya, játszótér és grillező is elhelyezhető, hiszen hely van bőven. Amennyiben szeret kertészkedni, úgy itt megteremtheti álmai kertjét és juttathatja egészségesebbnél egészségesebb élelemhez családját. A ház melletti pincében pedig mindent tárolhat, aminek hűvös hőmérsékletre van igénye. 15 percnyire található a központ, ahol minden szükséges és fontos dolgot elintézhet.
Legyen ez az ingatlan, az otthona és bevételi forrása!
Ne késlekedjen! Hívjon és alapozzuk meg a jövőjét még ma!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Mezei Henrietta
  • +3630543xxxx Megmutat