52.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Paks központjához közel, igényes, klimatizált, 3 szoba + gardróbos családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2231)

7030 Paks, +36 30 686-8320
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 400
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • infrafűtésű
 • kandalló
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Paks központjához közel, csendes, igényes környezetben családi ház, kedvező áron eladó!

Egy elképesztően hangulatos házban jártam Pakson.

Ezt a családi házat azoknak ajánlom, akik egy, vagy két gyermeket nevelnek, számukra tökéletesebb otthont el sem tudok képzelni!

Ahogy belépünk az étkezőbe, azonnal érezzük az otthon melegét, tisztaság és harmónia fogad. A falak krémes, capuccino színei tökéletesen harmonizálnak a berendezéssel és ez jellemzi az egész házat. A nappali egyben van a konyhával, ami szinteltolással van megoldva. Innen közelíthető meg a külön wc. A nappaliból érhető el a fürdő, ahol kád található, ami tökéletes “kikapcsolódási lehetőséget” biztosít a hideg, téli estéken, egy fárasztó nap után. Találunk még egy kis helyiséget, ahol egy feljáró van a tetőtérbe, ahol kialakíthatóak szobák is, ha bővülne a család.

Az étkezőből ismét két lépcső vezet a nappaliba, ami szintén elképesztően világos. A ház elrendezése kiváló, a tárolási lehetőségekre is gondoltak, hiszen még egy kis gardróbhelység is található itt a ruhák és egyéb kiegészítők tárolására. A házban mindenütt redőny van, valamint a nyitható ablakokra szúnyogháló is fel lett szerelve. Ha a nappaliból tovább indulunk, igazán izgalmas és rengeteg lehetőséget rejtő helyiségek következnek.

Belépek egy tágas, világos térbe. Innen nyílik a hálószoba, gyönyörű, kétszárnyas, fa ajtó, melyekben üveglapok találhatóak, így ébredéskór bevilágítanak a reggeli nap sugarai. A hálószobában kandalló található, ami a hideg estéken harmóniát, melegséget áraszt és nem utolsó sorban igen romantikus.

Ebből a tágas térből elérhető még egy szoba, ami az utcára néz. A két ablaknak köszönhetően nagyon világos. Ez a szoba rengeteg lehetőséget rejt, ugyanis akár le is választható. Számos lehetőség van ebben a házban, ha a család tervez egy második gyermeket, vagy egyszerűen csak nagyobbá, mássá szeretnék alakítani.

Az udvar a ház mellet, a ház teljes hosszában található. Tudunk itt parkolni is és a gyerekeknek is tökéletes játszótere lehet, hiszen biztonságosan körbe van kerítve. 

Az udvar végében egy melléképület található, ami nyárikonyhának, műhelynek, garázsnak is alkalmas lehet. Igény szerint alakítható.

Innen minden mindössze 5-10 perc távolságra található: Fő út, a városközpont, óvoda, posta, buszmegálló.

Ha Ön meglátta a hihetetlen lehetőséget ebben a fantasztikus hangulatú házban, keressen bizalommal! Nehogy megelőzze valaki, legyen az Öné ez a különleges ház!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Figyelünk Önre, hívjon és legyen az Öné mielőbb!

Szekeres Anett
 • +36 20 968-xxxx Megmutat