36.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pakson tégla építésű családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2188)

7030 Paks, Óváros +36 30 595-7267
  • alapterület: 65
  • telek mérete: 341
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a Paks óvárosi részében található ház kiváló választás fiatalabb pároknak, akik most tervezik álmaik otthonát, illetve idősebbeknek, akik nyugdíjas éveik nyugalmához keresnek ideális helyet. 

Az ingatlan remek alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy kisebb átalakítások után egy igazán egyedi ház legyen belőle.

Jelenleg csak két szobával rendelkezik, de a melléképületek helységei, és a tény, hogy az egész épület tégla építésű, a lehetőségek szinte végtelen tárházát kínálja új tulajdonosának. 

A kertbe belépve egyből látszik, hogy egy egyedi ingatlannal van dolgunk. Ahogy tovább haladunk a bejárat felé, rögtön a melléképületek és az ötletes terasz ölelésében találjuk magunkat. Van itt pince, kamra, kazánház és még padlásfeljáró is. A pince és az összes többi helység fala teljesen száraz, penészmentes. Ebből a kis térből jutunk a lakóház bejáratához.

Az ajtó közvetlenül a konyhába nyílik, innen jutunk tovább a ház két, nagy méretű szobájába és a mellékhelységekbe.

A lakóház 2020-ban külső felújításon – tető szigetelés és csere -, valamint külső szigetelésen esett át. Ezt a fűtés és az elektromos hálózat felújításával is egybe kötötték.

Ezen tények miatt a ház igen alacsony fentartási költségekkel rendelkezik, ami jelenlegi helyzetben még értékesebbé teszi.

A ház jelenlegi formájában remek választás, ha valaki a nyugdíjas éveire keres egy kisebb ingatlant, de nem szereti a társasházi lakásokat. Az egyéb helységek, a pince, a kert folyamatos lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki továbbra is fitt maradjon. Ugyanakkor méretei miatt mégis könnyű rendben tartani a házat és környezetét.

Az ingatlan fekvése is ideális a fent említett célcsoportok számára, hiszen egy igazán hangulatos kis utcában található, távolabb a város zajától, de mégis bármi, amire a mindennapi élethez szükségünk lehet pár perces sétával elérhető. 

Ha Ön is látja benne a lehetőséget, akkor hívjon minél előbb! 

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat