19.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pannonhalmán örökpanorámás lakóövezeti telek eladó (Hivatkozási szám: 1906)

9090 Pannonhalma, +36 70 626-2506
  • alapterület: 1995
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az 1995 nm-es lakóövezeti telket Pannonhalmán, Tóthegyen elsősorban azoknak ajánlom, akik gyönyörű örökpanorámás környezetben szeretnének élni, nyugalmas természetközeli környezetben.

A telek fő vonzereje a csodálatos kilátás, amelynek köszönhetően a vidék a világörökség része  – itt minden nap gyönyörködhetünk a Pannonhalmi Bencés Apátságra néző örökpanorámában.  Ezenkívül csendes, nyugodt környezetben élhetjük itt mindennapjainkat, mivel a telek körül gyönyörű zöldövezeti tájak találhatóak, autó forgalmat a közvetlen közelben csak elvétve láthatunk. A pannonhalmi levendulás ültetvény is a közelben található. Kirándulóhelyeket, túra útvonalakat, kilátót szintén a közelben találunk, tehát ha gyakran szeret kirándulni a természetben, innen nem kell hozzá messzire utaznia. Mindazonáltal, mivel itt nincsenek nagy távolságok, a falu központja is gyorsan elérhető, ahol megtaláljuk a boltokat és szolgáltatásokat.

A terep sík, rendezett, az építkezés könnyen kivitelezhető. 

A telken 20 db termõ bio gyümölcsfa is található, tehát ha Ön a jövőben szeretne gyümölcs termesztéssel foglalkozni, vagy saját gyümölcsössel rendelkezni, akkor is ez az Ön számára ideális hely.

A telek  20%-a beépíthető.
A telekre víz és áram bevezetésre került, gázvezeték az utcában van. 

Ha Önnek is úgy tetszik, mint  nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

 

Büki Károly
  • +36 70 600-xxxx Megmutat