99.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Panorámás, Egyedi Családi Ház Eladó Miskolcon! (Hivatkozási szám: 3205)

3525 Miskolc, Margitta +36 70 454-9294
 • alapterület: 223
 • telek mérete: 570
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • kandalló
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez belváros közeli, Margitta városrész, családi házas, domboldali övezetében található ingatlan kiváló lehetőség olyan családok számára, akik szeretik az egyediséget, a nyugalmat és a természet közelségét.

 

Ezt a házat Makovecz Imre, a magyar organikus építesz tanítványa tervezte! Annyira egyedi, hogy megépülése után az Otthon magazinban több oldalon is megjelent az ingatlan bemutatása. Ennek köszönhetően az ingatlanra jellemzőek a hagyományos alapanyagok, a főleg a fa felhasználása, több helyen találkozhatunk gerendákkal, melyek igazán kellemes, barátságos hangulatúvá varázsolják a házat.

 

Az ingatlan 3 szintes: 2 szint lakótér van benne, mely összesen 143 m2 területű, egésze padlófűtéssel van ellátva, illetve 80 m2 a pinceszint.

A földszinten 1 tágas étkező és nappali, a konyha egy kisebb kamrával, 1 fürdőszoba zuhanyzóval lett kialakítva. A napfényes nappali rendelkezik épített kandallóval és innen közvetlenül elérhető akár a kert valamint a hatalmas terasz.

 

A bútorok mind egyedi gyártásúak, ráadásul a vételár tartalmazza azokat!

 

A tetőtéri szintre, ahol 3 hálószoba, 1 dolgozó szoba és 1 tágas, sarokkáddal rendelkező fürdőszoba található, gyönyörű falépcsőn juthatunk fel.

A pinceszinten 2 állásos gépkocsigarázs, 1 mosókonyha, 1 szauna helyiség, 1 kazánhelyiség szolárium géppel, 1 tárolóhelyiség kialakított horgász helyiséggel, a folyosón beépített szekrénnyel található. Itt mindennek meg van a maga helye, a tárolással sem lesz gondja!

Az épület folyamatosan fel lett újítva, ami elsősorban a nyílászárókon – melyekbe hőszigetelt üvegek kerültek – , a biztonsági riasztórendszeren, a fűtésrendszer teljes korszerűsítésén, a kombi kazán beépítsén, a terasz teljes újra burkolásán, belső és külső, bejárati ajtó cseréjén, kerítés felújításán és a belső falak teljeskörű újrafestésén látható. Az ingatlan rezsije a méretéhez képest igen alacsony, köszönhetően annyak, hogy déli tájolású, nagyon sok napsütést kap.

 

A 2 autó számára is elegendő helyet biztositó garázs mellet az ingatlan előtt 4 gépkocsi számára elérhető parkolás biztosított a díszköves állásokon!

 

A ház előtti 43 nm előkert különleges növényekkel fogad bennünket, míg a nagyobb 402 nm hátsó-oldalsó kert egy 15 nm-es filagóriát rejt, hatalmas tölgyfa bútorokkal, szalonnasütőt, fűszerspirált, sziklakertet, és egy nagyobb gyepterületet foglal magába, számos dísznövénnyel és fákkal. Innen nyáron ki sem mozdul legszívesebben az ember.

 

A kertből csodás panoráma tárul elénk!

 

Sétatávra elérhető a buszmegálló, bölcsőde, óvodák és iskolák. A közelben van bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, stb.

 

Nekem ebben az ingatlanban az egyedisége, a tágas, élhető terei, valamint a csodálatos udvara tetszett a legjobban.

Hívjon, nézze meg, legyen Ön az új tulajdonosa! Ha hitelre van szüksége, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat