167.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Panorámás, erkélyes, legfelső emeleti penthouse eladó Dél-Buda központjában! (Hivatkozási szám: 2638)

1116 Budapest, XI. kerület, Sopron út +36 20 370-5920
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 4
 • van lift
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • klímás-fűtés
 • parkolás teremgarázsban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ajánlom ezt a lakást családoknak, pároknak és befektetőknek. Szeretne egy modern, vadonat új, meseszerűen tökéletes, minden extrával felszerelt otthonban élni? Akkor megtalálta!

Ez a 2000-ben épült lakás egy teljeskörű felújításon esett át, ki lett cserélve a vízvezeték rendszer, az elektromos hálózat, teljesen új burkolatot, új parkettát, új nyílászárókat kapott és a modern ízlésnek megfelelően minden dizájner elemmel és okos eszközökkel szerkezettel fel lett szerelve.

 

A lakás újratervezésekor a kényelem és az esztétika volt a fő cél. A lakás különlegessége, hogy penthouse és több emeletes. Ráadásul még a padlástér is beépített , ami akár a harmadik emeletnek is számíthat. Mindkét emeleten találunk fürdőszobát wc-vel. Az egyik kádas, a másik tusolós kialakítású lett. 

A hangulatért az egész lakásban egy hangvezérléssel irányított színes led világítás a felelős. 

Nappal a lakás kifejezetten napfényes, mivel mindkét irányból végig ablakos. Az erkély is teljesen berendezett, tökélesen pihenésre tervezett. Alkalmas családi, vagy baráti összejövetelek megtartására is, ahol a budai hegyek panorámájában gyönyörködhetnek a vacsora elfogyasztása közben.

 

Amennyiben Ön és családja szereti az esztétikát és a modern kivitelezést, akkor ebben a lakásban mindezt megtalálja. A konyhában és a lakás több részén minőségi magasfényű bútorokban gyönyörködhetünk. A kényelem érdekében a konyha teljesen gépesített.

A lakás rezsije is garantáltan alacsony, hiszen az éves gázfogyasztás (fűtés/melegvíz) 1128 m3 volt.

 

Szeretné biztonságban tudni családját és vagyontárgyait? A lakásban mozgás-, és nyitásérzékelős riasztó lett felszerelve, távfelügyelethez bekötve, teljesen bekamerázva, amelyek okostelefonjáról is követhet. A lakás okos rendszere még a fűtési szokásait is követi, majd önállóan azt lekövetve állítja be önmagát.

 

A nappalival egy légtérben, a konyha mellett lett kialakítva egy étkező rész, ahol az egész család elfér az asztalnál. 

Személyes kedvencem az ingatlanban a padlástér, amely most vendégszobaként funkcionál. Egy lehúzható létrasoron jutunk fel a padlástérbe és igazán egyedivé teszi a lakást. Egy biztos, a lakás megálmodása és kivitelezése során ötletből nem volt hiány. 

A hálószobában az ágyban fekve kedvesével egy alacsonyabban elhelyezkedő ablak is el lett helyezve, hogy beláthassák egész Budát. Rendkívül hangulatos a lakás esti fényekben is.

 

Ez egy valóban kivételes, tökéletes lakás, fantasztikus elhelyezkedéssel! 

A közelben minden megtalálható, boltok, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár. Sétatávolságra van az Allee és az Etele Pláza is. A pinceszinten egy saját garázs is tartozik a lakáshoz, ezt az ár már tartalmazza.

 

Engem teljesen elvarázsolt ez a tökéletesen kialakított otthon. Ha Ön is egy modern, gyönyörű, minden extrával felszerelt otthonra vágyik, akkor vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Agárdi Edina
 • +36 20 370-xxxx Megmutat