51.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Panorámás, félkész üdülő szőlővel, gyümölcsössel Győrújbaráton eladó! (Hivatkozási szám: 3490)

9081 Győrújbarát, +36 20 244-6776
  • alapterület: 160
  • telek mérete: 1140
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Hétvégente szeretne kertészkedni, szőlőt, gyümölcsöt, zöldségeket termeszteni? Vagy szeretne egy nyaralót Győr közelében, egy déli fekvésű domboldalon, ahonnan gyönyörű a kilátás, csendes, tiszta a levegő és remekül ki tud kapcsolódni? Esetleg itt is akar majd lakni?

 

Mindezekre lehetősége van, ha megveszi ezt az ingatlant! Eredetileg ez hétvégi ház volt, azzal a lehetőséggel, hogy bővítés után családi házzá minősítsék. Ez volt a tulajdonos szándéka is, de ezt ő már nem fogja megvalósítani. Ezért most van egy befejezetlen nyaraló, ami akár családi ház is lehet a jövőben az új tulajdonos elképzelésének és szándékának megfelelően.

 

Az épület gyakorlatilag két részből áll. A terasz felőli része tégla építésű, még a másik fele könnyűszerkezetes. Ez utóbbi rész a vakolástól eltekintve kész és funkcionál is. A másik részében a terasz és a könnyűszerkezetes rész között nincs befejezve. A nyílászárók megvannak, de nem lettek még behelyezve.

 

A ház végében egy közel 30 nm-es fedett teraszról élvezheti már most is a panorámát. A terasz akkora, hogy nyugodtan itt étkezhet az egész család akár minden alkalommal. Reggel a tájat nézve itt ihatja meg első kávéját, este pedig innen gyönyörködhet a naplementében.

 

Ha szeretne egy kicsit borászkodni, itt megvan rá a lehetősége és a borospincéje is, amiben 5 boroshordó várja, hogy megtöltsék őket borral. Található itt még egy zöldséges pince a betakarított zöldségeknek, gyümölcsöknek és egy szerszámtároló is a munkaeszközöknek, szerszámoknak a kerti munkákhoz.

Van még a telken egy garázs is (külön a háztól), amire garázskaput kell felszerelni ahhoz, hogy teljesen be legyen fejezve.

 

Nekem nagyon tetszik a terasz és az onnan a szemünk elé táruló csodás panoráma, illetve az, hogy lehetősége van családi háznak is minősíttetni, ha nem csak hétvégeken, vagy szabadsága idején szeretné élvezni ennek a háznak és teleknek minden szépségét és lehetőségét.

 

Ha el tudja magát és családját képzelni itt, ha ilyen telket és házat akar, akkor ragadja meg az alkalmat és vásárolja meg ezt az ingatlant, méghozzá minél hamarabb, nehogy lemaradjon róla, hiszen nem csak Ön szeretett bele ebbe az ingatlanba, hanem mások is! Hívjon még ma!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat