60.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pápa frekventált részén, 2 külön bejáratú ház összesen 8 szobával és 2 félszobával, hatalmas telken eladó! (Hivatkozási szám: 1176)

8500 Pápa, +36 70 701-5912
 • alapterület: 210
 • telek mérete: 2340
 • szobaszám: 8
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Csodálatos lehetőséget kínálok Pápa egyik frekventált részén, ahol nagyobb családok és befektetni vágyók is megtalálhatják a számításukat. A társasházként bejegyzett ingatlanban két család, akár két generáció is otthonra lelhet. Az udvaron garázs, nyárikonyha, fatároló és egy használaton kívüli élőhal értékesítő helyiség is található, amely bármilyen térré könnyen átalakítható, csak a képzelet szabhat határokat.

A parkosított, gyümölcsfákkal tarkított udvar végéből egy meseszép parkba jutahatunk el közvetlenül.
Ez remek lehetőséget ad a gyermekes családoknak arra, hogy minél több minőségi időt töltsenek el a szabadban. Az udvar hátsó részén akár még a saját játszóterüket is felépíthetik a gyermekeiknek. 

A hatalmas telken helyezkedik el a két külön álló családi ház, melyek mindegyike 2 fűtési móddal (gázkazán, vegyestűzelésű kazán) is melegíthető, attól függően, melyik gazdaságosabb, vagy melyik a szimpatikusabb. Az utcafront felőli lakás földszintből és egy beépített tetőtérből áll: összesen 5 szoba és 2 félszoba található benne, így mindenki megtalálhatja a magának való kuckót, ahová elvonulhat pihenni. Az utcafronti lakás nappalijában még a ropogó tűz mellé is összegyűlhet a család hideg estéken, ami megannyi közös program színtere lehet. 

A másik házban 3 szoba található. A lakás középpontja az étkező és a konyha, ahol sok finom fogást fogyaszthat el együtt a család, még főzés közben is jókat társaloghatnak. 

Az ingatlan páratlan elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy többféle hobbit is űzzünk. Közel van a színház, a sportcsarnok, az uszoda, és ha utazni szeretnék a vasútállomás is csak egy karnyújtásra található. 

Befektetők részére szintén csodálatos lehetőségeket rejt az ingatlan, hiszen 2 család részére is kiadható.

Az ingatlan ára roppant kedvező, hiszen egy ház áráért mindkét ház és a hatalmas telek is az Öné lehet.
Ekkora telken pedig megvalósítható a teljes önellátás, hiszen van bőven hely konyhakert kialakítására, gyümölcsfákat ültetni és állatokat tartani. Ha belegondolok mennyi pénzt lehet ezzel manapság sporólni és még hozzáteszem azt a lehetőséget, hogy kiadja az egyik házat illetve a megtermelt zöldségekből, gyümölcsökből, vagy húskészítményekből a helyi piacon eladja a felesleget, akkor azt látom, hogy ez az ingatlan, megélhetést is nyújt a tulajdonosainak, nem csak otthont!
Amennyiben Ön is úgy látja ebben a fantasztikus adottságú ingatlanban a lehetőségeket, mint én, akkor ne habozzon, hívjon és legyen az Öné! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank ajánlatai közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Harta Kovács Edit
 • +3620960xxxx Megmutat