41.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pápán a termálfürdő szomszédságában, 10 éves, 4 lakásos társasházban, gyönyörű lakás eladó! (Hivatkozási szám: 943)

8500 Pápa, Várkert +36 20 960-7748
 • alapterület: 80
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • gáz-(cirkó)-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom a nyugalom szigetét Veszprém megye történelmi városának a szívében, Pápán.
Ez a napfényes, tágas társasházi otthon a termálfürdő szomszédságában, tőle közel 100 m-re helyezkedik el, a kertváros szívében.
Ez a nagyszerű lakás tökéletes választás mindazoknak, akik a városi nyüzsgés elérhető közelségét kedvelik, de szeretnek békés, nyugodt helyen ébredni. 
Az ingatlant olyan családoknak ajánlom, kiknek fontos az életben a munka-pihenés-család-feltöltődés egyensúlya, kik mindezek biztonságos meglétére törekszenek.
A 4 lakásos tiszta és rendezett társasházban kedves és kulturált szomszédok között baráti a viszony.
A lakásba érve mindent átsző a csend, a nyugalom, melyhez hozzájárulnak a letisztult színek, és az igényesség.
Az amerikai konyhás nappali otthonos kialakításának köszönhetően, a kis dolgozósarkával, a meleget adó látványkandallójával, a család központi színtere. Sütés – főzés közben is egy légtérben lehetnek a családtagok és megbeszélhetik a vacsora előtt az aznap történteket, nézhetik épp a kedvenc sorozatukat és még a gyerekeket is szemmel tarthatják játék közben. Mindenki élvezheti az együtt töltött minőségi időt.
A lakásnak fantasztikus az elrendezése és a tágas nappaliból nyílik minden szoba. A  gyerekszobába belépve szinte megelevenedik a szem előtt, a kacagó gyermekek látványa, ahogy a lépcsőn másznak felfelé rejtekhelyükre, a masszív fekvőgalériára.
A másik két szoba közös erkéllyel örvendezteti meg az embert, amire mindkét helységből ki lehet menni, majd egy tartalmas beszélgetés, vagy játék után ki-ki a maga zugába vonulhat vissza.
Hatalmas előnyként említendő, hogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség külön van választva egymástól. A zuhanykabinos fürdőszoba tágas mérete lehetővé teszi a sarokkád beépítést is, így a téli estéken, vagy egy fáradt munkanap után, teljes lehet a relaxálás. A fűtésről és a meleg vízről egyaránt gázkazán gondoskodik, amely radiátorokon keresztül adja le az egyenletes meleget. 
Az ingatlanhoz tartozik az épület földszintjén egy tároló helység is, mely csak egyetlen másik lakóval közös. 
A parkolás az utcán ingyenes és lehetőség van az udvarban is parkolni. 

Fontos megemlítenem, hogy a lakás, a teljes bútorzat az ingatlan vételárának részét képezi, tehát ide már csak be kell költözni! Sok pénzt és időt spóról meg így a szerencsés új tulajdonos és még a költözködés is egyszerűbb lesz.
Ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Harta Kovács Edit
 • +3620960xxxx Megmutat