22.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Parádóhután erdei házikó szinte telekárban eladó! (Hivatkozási szám: 4134)

3240 Parád, Parádóhuta +36 30 474-0685
  • alapterület: 85
  • telek mérete: 1736
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • fa szerkezetű
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Az erdő szélén szeretne élni egy saját tervezésű házban? Ehhez biztosítok alapot!

A Mátra északi oldalán egy kicsiny zsákfaluban, Parádóhután eladó egy stabil alappal rendelkező faház.

A körbekerített, több mint 1700 nm-es telek szomszédságában az erdő található. A természet egy karnyújtásnyira van. A hatalmas fenyők hűs árnyékában megbújik egy felújítandó, átépítendő kis házikó.

Az egyedi, új otthon kialakításához biztosítva van saját, telken belüli villanyoszlopon az áram, az épületben a víz, a gáz.

A ház kő alapon fa falazattal rendelkezik, egy nappalit, két hálófülkét és fürdőszobát foglal magában. Egy hangulatos L alakú teraszon keresztül lehet bejutni.

A faház alatt szuterén szinten, külön bejárattal lett kialakítva a konyha, beépített, egyedi konyhaszekrénnyel. Egy tároló és egy kis műhely is helyet kapott itt, amikből akár szoba is lehet a későbbiekben. A konyha bejárata előtt térburkolat található, amely a hátsó kertre néz. Itt kellemes ücsörögni, hallgatni az erdő hangjait, ellazulva, pihenve.

A telek mérete kerti építmények sokféleségének biztosít lehetőséget: jakuzzi, szauna. Csak meg kell álmodnia az új tulajdonosnak. Jelenleg hintaállvány, szalonnasütő található a telken.

Rántott vargányát szereti? Desszertnek egy kis szamóca? Ezek mind kerten belül fellelhető finomságok. Igazi paradicsom, egy kis ékszerdoboz.

Akár nyaralót szeretne, ahol elbújhat a mindennapi nyüzsgés elől és kipihenheti az élet fáradalmait, akár otthont szeretne, ahol állandó jelleggel élvezheti a természet hangjait, ez az ingatlan tökéletes választás.

Ne késlekedjen, keressen elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Fekete Mátyás
  • +36 30 474-xxxx Megmutat