10.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Patakparti telek vadonatúj vontatható mobilházzal eladó Zalaegerszeg-Andráshidán (mobilház nélkül féláron!) (Hivatkozási szám: 3179)

8900 Zalaegerszeg, Andráshida +36 30 267-6032
  • alapterület: 12
  • telek mérete: 578
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • könnyűszerkezetes

INGATLAN LEÍRÁSA

Zalaegerszeg nyugodt részén építkezne, de mégis olyan helyen, hogy bármikor 5 perc alatt elérhető legyen a belváros? Azt sem bánja, ha csak egyik oldalról lesz szomszédja? Akkor ez a különleges elhelyezkedésű és formájú patakparti telek Önre vár!

 

A telek utcafronti részén esztétikus kerítés épült kapukkal. A telken jelenleg egy vadonatúj, vontatható, szigetelt, műanyag nyílászárós, fürdőszobás mobilház áll, elé épített terasszal. A teljes vételár tartalmazza ezt a kis házikót is, de igény szerint a telek önállóan is megvásárolható, a vételár feléért. Víz, villany a telken, szennyvízcsatorna a telek előtt található.

 

Az ingatlan egy csendes utcában fekszik. Andráshida régebben önálló falu volt, csak 1969-ben csatolták Zalaegerszeghez. Ennek köszönhetően minden infrastruktúra rendelkezésre áll, de mégis megőrizte családi házas jellegét, ami egyet jelent a csenddel, nyugalommal. Andráshida Zalaegerszegen belüli rangját jelöli, hogy csatolt települések közül, Csácsbozsokon kívül, itt maradt meg egyedül a régi általános iskola, az Öveges József ÁMK, amely egyben óvodaként is üzemel. Innen autóval 5 perc alatt elérhetjük a belvárost, és szintén ugyanennyi időbe telik, ha másik irányba indulunk kocogni egyet a Gébári-tó körül vagy strandolni az AquaCitybe.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertvárosias lakóövezet besorolású (Lke-2). A kertvárosias lakóövezet laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál.

 

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 400 m2 telekterületig 40%, 400-720 m2 telekterületre vetítetten 17,5%.

 

Beépítési mód: oldalhatáron álló.

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 6,5 m

épületmagasság: 5 m

 

Akár a kis kuckóba szeret bele, akár a környezet nyűgözi le, akár befektetésben gondolkodik, mindenféle szempontból nagyszerű választás ez az ingatlan!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat