114.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécel kiváló részén több generációs családi ház, külön bejáratú 2 lakással, csodálatos panorámával eladó! (Hivatkozási szám: 819)

2119 Pécel, Apácadomb +36 20 257-2507
  • alapterület: 196
  • telek mérete: 687
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Megvételre kínálok Pécel közkedvelt részén, csendes és nyugodt környéken egy több generációs családi házat, külön bejáratú 2 lakással, csodálatos panorámával. Elsősorban nagycsaládosoknak ajánlom ezt az ingatlant, vagy több generációs családoknak, hiszen milyen fantasztikus érzés, amikor közel vannak a nagyszülök, keresztszülők, vagy bármelyik rokonunk, nem beszélve arról a sok segítségről, amit így egymásnak adhatunk. Befektetésnek is kiváló lehetőség, hiszen ki is lehet adni az alsó szintet, hogy folyamatos és stabil bevételt hozzon a család számára. Ebben a 196 m2-es családi házban minden ott élőnek meg lesz a saját tere, amit mindenki úgy lakhat be, ahogy csak szeretné, mert a szobák ideálisak a saját kis kuckók kialakítására.
Ha pedig arra vágynánk, hogy az egész család (vagy akár egy nagyobb társaság) összejöjjön egy hangulatos étkezésre, vagy azért, hogy minőségi időt töltsön egymással, akkor erre a nappali kiváló helyszínt biztosít. A panoráma elképesztő, élvezet kinézni az ablakon és mindennap ebben a látványban részesülni, csodálatos érzés lehet. Egy 20 m2-es pince is tartozik a házhoz, amely tökéletes lehet lekvárok, befőttek tárolására, de természetesen bármi mást is el lehet ide pakolni. A 687 m2-es kert kitűnően alkalmas kisjátszótér kialakítására, hintával, csúszdával, libikókával, így a gyerekek önfeledten játszhatnak, szaladgálhatnak, míg a felnőttek nyugodtan elfogyaszthatnak egy csésze kávét, vagy teát, miközben szemmel tartják a lurkókat. A kikapcsolódásra is nagyszerű részt lehet itt kialakítani asztalokkal, székekkel, napágyakkal, kerti sütögetővel. Ráadásul az egész házat kívülről vadszőlő borítja be, amely tavasztól-őszig csodásan zöldell, így csak kiülni a kertbe egyedül és nézni a természetet, már az is nagy élmény. Parkolni garázsban lehet, illetve az udvarban is bőven van erre hely, továbbá van egy 20 m2-es tároló is, amely parkolásra és tárolásra is tökéletesen használható.
A környékkel kapcsolatban a tulajdonos csak úgy áradozott a fantasztikus szomszédságról és az utcában elterjedt hagyományokról. Itt örömmel fogadják az újonnan érkező lakosokat, azok pedig könnyedén be tudnak illeszkedni. A központtól nem messze található az ingatlan, így pár perc sétával érhetünk el iskolát, óvodát, bölcsődét, rendelőt, gyógyszertárat, bevásárlóközpontot és egyéb kisebb üzleteket.
Nézze meg a videót és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire Nekem, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá, hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlanvásárláshoz a banki tanácsadónk, rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Dornai Nikolett
  • +3620257xxxx Megmutat