10.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécs Postavölgyben téliesített, belterületi, jó állapotú 32 m2-es ház 1100 m2-es telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 1632)

7631 Pécs, Postavölgy +36 70 354-4064
 • alapterület: 32
 • telek mérete: 1100
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 0
 • emelet: Utcaszint
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • elektromos-fűtésű
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Pécs Postavölgyben, alkalmi áron, megvételre kínálok egy lakhatásra, szőlészkedésre, borfeldolgozásra egyaránt alkalmas belterületi, közművekkel is rendelkező házikót, mely szépen termő szőlővel, sokféle gyümölcsfával rendelkező telken található. 

A városból hétvégére kiszakadni vágyók, valamint a finom borok kedvelőinek figyelmébe ajánlanám ezt, a szilárd burkolatú úton megközelíthető présházból kialakított házikót. A barátságos méretű teraszon áthaladva az ajtón belépve, kényelmes méretű étkezőben találjuk magunkat. Innen nyílik egy kisebb méretű szoba. A bejárattal szemközti oldalon konyharész lett kialakítva. Innen közelíthetjük meg egy folyóson keresztül a zuhanyzós fürdőszobát. A folyosó különlegessége, hogy innen nyílik a pince is, mely hőmérsékletét tekintve kitűnően alkalmas akár a boroshordók, akár élelmiszerek, vagy télen a cserepes virágok tárolására. A padlás igény szerint beépíthető, a tető jó állapotban van. Villanyáram, vezetékes ívóvíz, szennyvízelvezetés van az ingatlanban, Fűtése jelenleg egy hőtárolós elektromos konvektorral, valamint fatüzelésű kályhával, és Siestával megoldott, azonban a gázcsonk a telek határánál van, így könnyen és praktikusan megoldható a gázfűtés biztosítása is. A terület korszerű kiépítettségének köszönhetően, internet is van, jelenleg is gond nélkül elérhető. 

Az épülethez tartozik egy 1100m2-es földterület is, mely jelenleg is művelés alatt áll. 26 darab 9 méter hosszú sor szőlő van telepítve, melyet a tulajdonos mindig is az erős vegyszereket elkerülve gondozott. A telken 20 db gyümölcsfa is található, nyári alma, cseresznye, körte, barack, szilva, meggy, dió, kajszi, lasponya. Az öntözéshez nem kell a vezetékes vizet használnia, mivel a szükséges vízellátást egy bőséges hozamú ásott kút biztosítja, mely egy szivattyú segítségével látja el feladatát. A telek mérete és adottságai szempontjából veteményes kialakítására is alkalmas. Tartozik az ingatlanhoz egy két helyiséggel rendelkező melléképület, mely a szükséges szerszámok, eszközök tárolására tökéletesen alkalmas. Jó hír, ha szívesen foglalkozna borászkodással, a szükséges felszereléseket, hordókat, eszközöket a tulajdonosok igen jutányos áron rendelkezésre bocsájtják! 

Megközelítése viszonylag sík, autóval télen is jól járható aszfaltos, részben köves úton, valamint helyi buszjárattal is megoldható. A buszmegálló 15-20 perces sétával elérhető. 

Amennyiben borászattal szeretne foglalkozni, vagy csak kikapcsolódni vágyik egy csendes, nyugodt helyen hívjon! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat