25.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécs Rózsadombon, 2 szobás, erkélyes, 1. emeleti panellakás remek áron eladó! (Hivatkozási szám: 1319)

7636 Pécs, Gadó utca Rózsadomb +36 70 354-4064
 • alapterület: 52
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • panel
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Pécsen, Rózsadombon a Gadó utcában egy négy szintes társasház 1. emeletén található 52 m2-es, erkélyes, szépen megbecsült lakást.
Az ingatlant főként fiatal pároknak, esetleg egy vagy két gyermekkel, vagy nyugdíjasoknak ajánlom, a két szoba által nyújtott, közepes nagyságrendű helykínálat, valamint az első emeleti elhelyezkedés miatt. A fényes nappali a lakás központi része. A maga tágas és világos terével azonnal megteremti azt, amit az otthon fogalma alatt értünk. Ez az a hely, ahonnan az erkélyre is kimehetünk, élvezhetjük a nyugalmat a friss levegőn. Nekem kimondottan tetszenek a csodás természetes fénnyel teli szobák, a nyugodt és kellemes környezet. A bejárat mellett van rengeteg hely a pakolásra, a beépített szekrények révén. Szerencsésen megkönnyítve így a cipők és kabátok tárolását. Ha ennél is több helyre lenne szükség, a lakáshoz másik két lakóval közös tároló is rendelkezésre áll. A lakás elrendezése nagyszerű, minden helyiség külön nyílik, a fürdőszoba és a mellékhelyiség is külön van választva egymástól. A konyha rendkívül dekoratív, jó magam is szívesen főznék ebben a környezetben. A panelprogramban is részt vett, így természetesen szigetelt lakásban a fűtésről és a meleg vízről távfűtés gondoskodik egyedi mérőkkel, viszonylag új radiátorokkal. A lakás nincsen frissen felújítva, azonban jó állapotnak örvend, így igény szerint, a felújításra akár ütemezetten, a későbbiekben is sor kerülhet. Parkolás az épület előtt, és mögött is lehetséges, természetesen ingyenesen. Az ingatlan Rózsadombra érkezve rögtön az első utcában helyezkedik el, így az ablakokból egészen a Mecsekig ellátni. Másik előnye, hogy innen a belváros autóval hamar elérhető, az Árkád például mindössze 8 perc. Ugyanakkor személyes tapasztalatból tudom ajánlani a szemközti domboldalt szánkózásra telente, már ha az időjárás is engedi. Itt helyben van általános iskola, üzletek, boltok, sokasága, kutyafuttató, szuper játszóterek, és kiemelten jó a területen működő közösségfejlesztő egyesület is. A lépcsőházban közös képviselő van, rendezett viszonyokkal, folyamatosan és szépen karbantartott épülettel, jó lakóközösséggel. A lakás tehermentes, 1/1-es tulajdonban van, a költözés 2-3 hónapon belül lehetséges. A bútorzat nem képezi a vételi ár részét, de megegyezés alapján kedvező áron megvásárolható.
Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat