23.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécsett a Rigóder városrészben a Bittner Alajos utca elején, 989 m2-es, panorámás belterületi építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 2750)

7627 Pécs, Bittner Alajos Rigóder +36 70 354-4064
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 989
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Pécsett a Rigóder városrészben a Bittner Alajos utca elején, 989 m2-es, panorámás belterületi építési telek eladó. A környék mára családi házas övezet lett, ritka, hogy önálló telket lehessen itt kapni. Nemcsak a családi házak, de a vállalkozások számára is vonzó környéket jelent.

 

A telken belül elérhető a víz,- és szennyvízhálózat, valamint árammal is ellátott. Megközelítése kiváló, aszfaltos úton megközelíthető, de buszmegálló is 1-2 percre megtalálható. A telekre a tulajdonos saját részre családi házat tervezett, mely segítséget jelenthet az új tulajdonosnak is akár kiindulási alapnak is.

 

A telek 30%-ban beépíthető, melyre felhúzható akár egy több mint 200 m2-es családi ház is, tetszőlegesen 6 méter magasságig. Ajánlom ezt a telket olyan családoknak, akik biztonságos és szép településrészen szeretnék felnevelni gyermekeiket. De tökéletes választás lehet vállalkozás létesítésére is a terület, hiszen a frekventált helyzete előnyössé teszi ezt a telket. A környéken található vállalkozások ugyanis felfelé húznák az Ön forgalmát is.

 

Ha Ön is látja a potenciális lehetőségeket ebben a telekben, akkor ne habozzon, hanem hívjon, keressen bizalommal!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Mihálykövi Andrea
  • +36 70 354-xxxx Megmutat