62.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécsett tökéletes állapotú, napelemes kétgenerációs, 115 m2-es családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1836)

7628 Pécs, Szabolcsfalu +36 70 354-4064
 • alapterület: 115
 • telek mérete: 480
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Pécsett kínálom megvételre ezt a gyönyörű, 115 négyzetméteres családi házat. Az ingatlan két felújított önálló házrészt foglal magában, melyek egyetlen fal kibontásával akár össze is nyithatóak. A ház szépen gondozott 480 m2-es telken fekszik, önálló garázzsal, két külön bejárattal, valamint több autó beállására is alkalmas térkövezett udvarral, valamint egy rendkívül kényelmes méretű terasszal is rendelkezik.

Ez a magas esztétikájú, igényesen kialakított ingatlan újszerű állapotban van, ezért azoknak a családoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik egy felújított, szép belső környezetben szeretnék eltölteni a mindennapokat. Akik a pénzüket, idejüket és energiájukat nem a lakás felújítására, hanem az élet más dolgaira szeretnék fordítani. A házba belépve rögtön az igényesség és tisztaság fogad minket, amely mindkét lakrész vonatkozásában is jellemző. Minden helyiség kellemesen világos, bőven jut természetes fény minden helyiségbe. Az elrendezése is tökéletes, minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának. A hétköznapi vacsorák, és beszélgetések helyszínét tökéletesen szolgáltatja az étkező rész. Háziasszonyok számára kimondottan kedvező a spájzzal is rendelkező konyha kialakítása, a nagy ablaknak köszönhetően fényes, így meglehetősen kellemesen töltheti itt az idejét, miközben a család várva várt kedvenc ételeit készíti. A ház fűtését kondenzációs gázkazán és 2 db hűtő-fűtő klíma is biztosítja, de vegyes tüzelésű kazán számára is ki vannak alakítva a kiállások.  Emellett 5,7 KW-os napelem rendszer került kiépítésre, mellyel gyakorlatilag az áramszámla lenullázódott. Ez az ingatlan 1970 körül épült, a család folyamatosan karbantartotta, mely magában foglalja például a víz, és az elektromos rendszer cseréjét, tetőcserét, 10 cm oldalfal és födémszigetelést is, vagy az új műanyag nyílászárók cseréjét, természetesen szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. Az első lakás 2 szobás, 65 m2-es, míg a második lakás 50 m2, másfél szobás. A második lakás akár vállalkozás működtetésére is alkalmas, jelenleg is mozgásstúdióként van berendezve, illetve a kisebb helységet masszázs szobaként is használták. Ezen felül szükség szerint az alsó szinten egy önálló bejárattal rendelkező szoba is rendelkezésre áll, mely akár üzleti célra is megfelel, jelenleg wellness szobaként használatos. Itt az alsó szint 65 négyzetméterén például műhely és pince is található, valamint hasznos információ lehet, hogy a 3 fázisú áram is rendelkezésre áll. Engem a fantasztikus méretű terasz fogott meg igazán, a közösségi hangulata jóhangulatú családi, baráti beszélgetések helyszínét festette elém.

Az ingatlan Mecsekszabolcs határánál a 66-os főút melletti nyugodt, csendes családi házas utcában helyezkedik el, barátságos szomszédokkal. Buszmegálló, élelmiszerbolt, óvoda, iskola és posta is elérhető 5 perces sétával.

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat