28.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécsett Uránvárosban rendkívüli alkalom! A 17 emeletesben eladó 2 szobás, dupla erkélyes lakás! (Hivatkozási szám: 1802)

7633 Pécs, Ybl Miklós Uránváros +36 70 354-4064
 • alapterület: 54
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 9
 • épület szintjei: 17
 • belső szintek száma: 17
 • tégla épület
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Igazi ritkaság, ráadásul remek áron! Ebben az épületben igen ritkán cserélnek tulajdonost a lakások, ezért ezt a lakást olyanoknak ajánlom szívesen, akik hosszútávra terveznek lakást vásárolni! Ide akár idősebbek is bátran költözhetnek, hiszen a 9. emeletre való feljutást két lift is biztosítja. Igazi kuriózum itt az is, hogy mindkét tágas szoba, nagyméretű erkéllyel is rendelkezik, ahonnan ráadásul igazán szép panorámás kilátásban gyönyörködhetünk. A lakás tájolása lehetővé teszi, hogy akár minden nap élvezzük a naplemente látványát, azonban, ha valakinek inkább bekuckózna a tévé elé, a redőnyökkel akár teljesen ki is zárhatja a külvilágot. A konyha praktikusan került kialakításra, így minden kézre áll. Ha azonban Ön tágítaná a teret, a fal elbontható, így a lehetőség erre is adott.

Ebben a lakásban a bejárati ajtó és az ablakok is cserélve lettek nemrégiben. Rendben vannak a padlóburkolatok is, a konyhában jó állapotú konyhaszekrény van beépítve. A lakásban beépített klíma is van, így a napfényes szobák előnyét akkor is élvezheti, ha kint a nyári órák melege viszi feljebb a hőmérsékletet. Télen pedig, a meleget egyedi mérős távfűtés biztosítja, ehhez a radiátorok is megfelelőek, nem szükséges cserére gondolni.

A lakóközösség nagyon jó, beleértve az emeleti szomszédokat is. A lakáshoz itt az emeleten tartozik egy másik lakóval közös tároló, itt bátran tárolhat bármiféle holmit, nincs pincsszag és nem dohos soha semmi.

A környéket pécsi érdeklődőknek be sem kell mutatni. Itt valóban minden bolt, üzlet, posta. orvosok, patika, cukrászda stb., rendelkezésre áll, csak lemegy a lifttel, pár lépéssel minden leérhető. Ha gyermekkel költözne ide, a közelben van Pécs második legkedveltebb játszótere, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenki jól érezheti magát. Óvoda, Iskola és Gimnázium is van a közelben, az egyetem pedig 3 buszmegállónyira található. Hasznos tudni, ha busszal közlekedne, a szemközti Mecsek Áruháztól meglehetősen gyakran közlekedik többféle helyi és vidéki buszjárat is, valamint a 6-os főút is mindössze 2 percre található, ha autóval messzebb szeretne közlekedni.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat