27.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécsi, 2 tágas különbejáratú szobás, erkélyes téglalakás közel a belvároshoz eladó! (Hivatkozási szám: 2219)

7630 Pécs, Zsolnay Vilmos utca Ledina +36 70 354-4064
 • alapterület: 56
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a pécsi lakás kiváló választás lehet gyermekes családoknak, fiatalabb pároknak, vagy befektetési célra egyaránt. Szívesen ajánlom ezt a napfényes lakást a távhős fűtés kényelmével, és alacsony rezsiköltségével, amennyiben minimum 2 külön szobára vágyik és értékelni tudja, hogy itt nyugodtan szabadjára engedheti a fantáziáját és teljesen az egyéni igényeinek megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát.

Az ingatlan a Zsolnay domb alatt, az Aldival szemben található. Két tágas, világos külön bejáratú szobája a lakás két végében helyezkedik el, így mindenkinek biztosított a privát szférája, akár albérlők, akár családtagok lesznek az új lakói.

Aki pedig még csak tervezi a családalapítást, az is könnyedén megtalálhatja itt számítását, hiszen a kisebb szoba kínálja magát gyerekszobának, a másik erkélyes, meglepően tágas szobában pedig a friss szülők hálószobát, valamint egy, a vendégek fogadására alkalmas nappalit is kialakíthatnak.

A konyha elhelyezkedése is igen szerencsésnek mondható, mert egy vasárnapi ebéd elkészítésének alkalmával nem terjeng majd étel illat az összes szobában. Aki lakott már hasonló lakásban, az pontosan tudja, hogy miről beszélek. Ugyanakkor mérete lehetővé teszi akár baráti társaság, akár tágabb család vendéglátását is. Itt a konyhai eszközök és hozzávalók tárolását spájz is segíti.

A lakás fűtését egyedi mérős, egyedileg szabályozható radiátorokkal távfűtés biztosítja, mely kedvező fűtési költségeket biztosít. Emellett a vezetékes gáz is elérhető a lakásban, így, ha Ön szívesebben azt választja, a főzést gáztűzhellyel is meg tudja oldani.

Az épület tájolása miatt, ennek a 3. emeleti lakásnak a szobái szinte mindig világosak, a kilátás, a ház előtt található nagy fák miatt zöldkörnyezeti érzetet biztosít, még úgy is, hogy a belvároshoz igazán közel helyezkedik el az ingatlan. Diákok esetében nem utolsó szempont, hogy innen könnyen elérhető a Pécsi Tudományegyetem jogi és művészeti kara. Pihenni, szórakozni szívesen ajánlom a közelből a Zsolnay negyed széleskörű és színvonalas programkínálatát, vagy egy jó sétát a Balokány ligetben. Ha bevásárolni szeretne, azt is könnyedén megteheti, kisebb-nagyobb bevásárlóhelyek is vannak a közelben. Parkolni az utcán ingyenesen lehet.

Fontos szempont lehet még, hogy az épületben a lakók csendesek, barátságosak. Tároló a szuterén szinten rendelkezésre áll a lakáshoz, ha kerékpárt, vagy babakocsit szeretne elhelyezni. A buszmegálló az épület közvetlen közelében található több helyi és vidéki járattal.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy, hogy ezért akár egy lépést sem kellene tennie.

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat