33.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pécsváradon teljesen felújított napelemes 70 m2-es családi ház, garázzsal, gyümölcsfás telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 950)

7720 Pécsvárad, +36 70 354-4064
  • alapterület: 70
  • telek mérete: 1944
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • megújuló energia fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Frissnyugdíjasoknak, családoknak egyaránt ajánlom ezt a szép nagy terekkel rendelkező családi házat! Itt valóban alapos felújítással találkozhat, hiszen a 60 cm-es aljzattól kezdve, a melléképületre is kiterjedő teljes tetőcsere is megtörtént. Emellett a víz és az áramvezetékek cseréje is megvalósult, így az új tulajdonosnak, már nem szükséges erre pénzt és időt áldozni. Élvezheti otthona kényelmét anélkül, hogy bíbelődnie kellene az újabb és újabb elvégzendő munkálatokkal, akár azonnal is költözhető! Az alapos felújítás magába foglalta a külső nyílászárók cseréjét is, amelyek nemcsak hőszigeteltek, de redőnnyel és szúnyoghálóval is el lettek látva, nyugodt élhető környezetet biztosítva! A fürdőszoba teljesen újjászületett, akadálymentes tisztálkodást biztosítva akár zuhanyozni szeretne, akár a fürdőkádat részesíti előnyben! Ráadásul a napelemes fűtési rendszer is kiépült, ami igazán pénztárcabarát fenntartást biztosít, hiszen gyakorlatilag nem kell fizetni a fűtésért! Továbbá az udvarban saját kút is van, ami lehetővé teszi, hogy akár a vízellátás rezsiköltsége is megszűnjön. A házat körbe ölelő nagyrészt sík telket 30-40 gyümölcsfa gazdagítja, mégis marad bőven hely akár egy konyhakert, vagy csodás virágágyás kialakítására is. Két összesen 28m2-nyi melléképület is tartozik a házhoz, kiépített fedett kiülő terasszal, ami a nyáresték hangulatát segít igazán barátságossá tenni. Valamint egy zárt garázzsal, melyben még szerelőakna is ki van építve!  

A fotózás során nekem a három ablakon keresztül beáradó napfényes konyha tágas tere tetszett meg legjobban. Láttam magam előtt a családi ünnepek kivételesen kényelmes hangulatát, hiszen egyszerre elfér mindenki az asztalnál, így a jó hangulatból senkinek sem kell kimaradnia!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Mihálykövi Andrea
  • +36 70 354-xxxx Megmutat