29.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pereces zöldövezetében 2 generációs családi ház, külön bejáratú összesen 160 nm-es lakótérrel, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 602)

3518 Miskolc, Pereces +36 30 629-8932
  • telek mérete: 5280
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc Perecesen, 160 nm összterületű családi ház eladó, melyet elsősorban nagycsaládosoknak, vagy befektetőnek ajánlok a hatalmas mérete és kiváló lehetőségei miatt. 
A ház két szintje külön bejáratú, külön vizesblokkal, és víz gáz, villanyórával felszerelt. Ha befektetésben gondolkodik, természeti adottságai miatt, el tudnék itt képzelni egy turista vendégházat,  de akár rövid és hosszútávú kiadási lehetőségét is. A telek területe nagy, melynek egy része gyümölcsfákkal lett beültetve és konyhakert is kialakítható benne, ha valaki önellátásban gondolkozna.
Az épület alsó szintjén két tágas szoba, konyha, fürdő, és egy kamra található. A két szobát, és a konyhát egy cserépkályha teszi hangulatosabbá, és nem utolsó sorban a téli napokban melegebbé. Konyhája és egyik szobája alatt pince található. Felső szintje teljesen külön bejáratú. Itt három szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba került kialakításra, és itt sem maradt ki a meleget adó cserépkályha.
Ami nekem nagyon tetszik az ingatlanban, az a helyi adottsága, hiszen  Pereces már a Bükk hegység lába. Aki szereti a természetben tölteni szabad idejét, és jó levegőre vágyik, annak remek választás lehet.
A közelben megtalálható minden fontosabb létesítmény, és a busszal is, percek alatt leérünk a nyüzsgő városban, ahol mindent elintézhetünk egy helyen, ami fontos.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!