89.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pesterzsébet kertvárosi részén, családi ház, külön épületben létesített és bejáratott üzlethelyiséggel együtt eladó! (Hivatkozási szám: 629)

1201, Budapest, Szabótelep +36 70 850-5757
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 698
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • Ár: 89.900.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban befektetőknek és olyan vállalkozóknak ajánlom az alábbi ingatlant, akik szeretnek otthon dolgozni, illetve a saját vállalkozásukat otthonról szeretnék üzemeltetni. A családi ház mellett egy 2 autós garázs, egy bejáratott 43 nm-es konyhával és mellékhelyiségekkel rendelkező fűtött és klimatizált üzlethelyiség, illetve az ehhez tartozó – 5 autó befogadására képes, térkövezett vendégparkoló is található. Az üzlethelyiségnek külön villanyórája van (ipari árammal is felszerelt), külön is kiadható, ha máshogy nem tudná hasznosítani, így rendszeres jövedelmet biztosíthat a számára, illetve lakóingatlanként is hasznosítható. A ház megfelelő otthont teremt majd a jövendőbeli tulajdonosának, mert 3 szóbájának köszönhetően egy egész család kényelmesen elfér benne. A fűtésről gázkonvektor és 2 db gáz-cserépkályha (Héra) gondoskodik, így igen kedvező költségen, könnyen, gyorsan és (a cserépkályha legnagyobb előnyének köszönhetően) tartósan bemelegíthetjük a helyiségeket. A szezonális holmik tárolására a kerti tárolókon kívül egy 9 nm-es pince is rendelkezésre áll, vagy esetleg ott egy betonozott padlás is.
A biztonságról külön riasztó rendszer gondoskodik a ház és a bolt esetében is.
A fentebb említett épületeken kívül, a telek 698 nm-es területe elegendő teret hagy a kert használatának élvezetéhez, így akár nagyobb kerti-partikat is tarthat, vagy akár játszóteret alakíthat ki. Elhelyezkedésének köszönhetően ez az ingatlan igen könnyen megközelíthető, hiszen az 52-es villamos és több busz megállója is a közvetlen közelében található, és ha vásárlásra kerülne a sor, akkor nem messze található a kereskedelmi park, ahol többek között Auchan, piac és Tesco is található. Ugyanilyen távolságon belül található bölcsöde, az óvoda, valamint az iskola is.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon!
Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást! 

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat