6.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Pilisen zártkerti telek egy 40 nm-es lakóterületű 2 szobás, borospincés házzal eladó! (Hivatkozási szám: 3994)

2721 Pilis, +36 30 498-8346
  • alapterület: 30
  • telek mérete: 1783
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Pilisen zártkerti telek egy 40 nm-es lakóterületű  2 szobás, borospincés házzal eladó!
Életvitelszerűen lakott utcában értékesítésre kínálok egy 2 szintes, összesen 40 nm lakóterületű házat, 1783 nm telekkel. Nekem a nagy telekméretben rejlő lehetőség tetszik a legjobban, az hogy egy önellátó gazdálkodás is kialakítható. A saját állattartás és gyümölcs-zöldség termesztésnek köszönhetően egy nagyon jövedelmező hobbira lelhet, hiszen nem kell a drága bolti termékeket megvásárolnia, mert a saját állattartásból származó hús olcsóbb és egészségesebb, mint amit boltban vásárol. Azoknak is  ajánlom az ingatlant, akik spórolni szeretnének a kiadásokon, mivel az ingatlan vízellátása fúrt kútról történik, amely házi vízmű segítségével be van vezetve a házba, így nem kell víz díjat fizetni és tisztább vizet használhatnak, fogyaszthatnak, valamint a gazdálkodási lehetőséget tekintve vegyszer mentesen termeszthetik a zöldséget, gyümölcsöt. 
A ház földszintjén található az étkezős konyha, a fürdőszoba és a WC. Az emelten egy 10 nm-es szoba került kialakításra, ezáltal összesen 40 nm lakótér áll rendelkezésre. Az ingatlan fűtéséről jelenleg egy régi típusú fa tüzeléses kályha gondoskodik, amely környezetbarát és olcsó megoldás az ingatlan fűtésére. 
Az épület alatt 10 nm-es borospince húzódik, ahová a konyhából vezet le a lépcső, ez célszerű a megtermelt zöldség és gyümölcs tárolására. 
Az ingatlan közel van a központhoz, de a vasútállomás is könnyen megközelíthető. Per és tehermentes 1/1 tulajdonjogú. Pilis menetrendszerű vonatközlekedéssel rendelkezik, mely Budapest Nyugati pályaudvartól 48 perces menetidővel közelíthető meg, Budapesttől 50 km távolságra Ferihegy repülőtértől az új M4 autópályán 30 km távolságra helyezkedik el.
Ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg, akár hétvégén is és legyen az Öné mielőbb!

Gábriel Beatrix
  • +36 30 498-xxxx Megmutat