98.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Prémium kategóriás 2 lakásos családi ház, parkosított kerttel Miskolcon eladó (Hivatkozási szám: 583)

3515, Miskolc, Görömböly +36 30 629-8932
  • telek mérete: 850
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • nincs lift
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • padló fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Minden sajátos jegy alapján érezhető az a minőségbéli különbség, ami miatt ez az ingatlan luxusnak számít.
Ugyancsak elmondható, hogy a luxus fogalmához kapcsolódik a tervezői munka is amivel a ház és a telek is kialakításra került.
A gyönyörű trópusi növények a kertben és az utcafronton, olyan látványt mutat már kívülről is, hogy a jó érzésű ember elérzékenyül és legszívesebben leülne ide egy padra és órákon keresztül gyönyörködne a látványban.  A ház elbűvölő és dizájnos, trendeket követő külsővel dicsekedhet, nem beszélve arról a szó szerint lélegzetelállító enteriőrről, ami az egész ingatlan belsejében uralkodik. De ennél tovább kell menni, mert itt úttörő és formabontó megoldásokról is van szó. Hiszen nem követi egy átlagos, jó minőségű, új építésű épület trendjeit, hanem diktálja azokat, mindenféle stílusirányzattól független teljesen egyedi megoldású és a történelmi időket idéző igazi villa külsöjét ölti magára. Engem a legjobban, az aprólékos tervezés ejtett ámulatba, amivel a tapétákat, a különböző térburkolatokat, illetve ezek stílusát és színeit válogatták össze. Ezek olyan hangulatot teremtenek, hogy minden, helyiségbe élmény tartózkodni és még a mellékhelyiségekben is ünnepi hangulat kerít hatalmába. A hölgyek örömére van egy beépített gardrób is, ami nagyon praktikusan a régi padlásfeljáróból lett kialakítva.
A nappali éke, a nagy beépített kandalló, ami a fekete karácsonyokat is meghitté teszi. A teraszon, a már említett látvány nyújt hátteret a közös grillezésekhez, a jakuzzi használatával pedig egészen különleges hangulatot teremthet. Kimondottan nagycsaládosoknak ajánlom az ingatlant, mivel a tetőtér ugyanúgy, mint az alsószint több szobával, konyhával és tisztálkodásra alkalmas helyiségekkel is rendelkezik. Megtisztel majd, akinek eladhatom ezt az ingatlant, mert az ilyen ingatlanokban, nem akárkik élnek! 
Ha önnek is tetszik úgy az ingatlan, mint ahogy nekem, ne habozzon, ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet.
Hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többlet kiadást!

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat