115.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Rákosliget legmagasabb pontján a Szőlőliget Ökoparki utolsó luxustelkek egyike eladó! (Hivatkozási szám: 1046)

1172 Budapest, XVII. kerület, Rákosliget +36 20 370-5920
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1352
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • megújuló energia fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az utolsó még elérhető telkek egyike, amely igazi ritkaságnak számít XVI. és XVII. kerületeinek találkozásánál, Rákosliget legmagasabb pontján.
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona, amiben 2022 minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja? Ha a válasza igen, akkor itt a nagyszerű lehetőség, ugyanis ezzel a fővárosi 1352 m2-es építési telekkel a Szőlőliget Ökoparkban minden vágya teljesülhet. Ajánlom családosoknak, akik itt egy valódi álomotthonukra lelhetnek. A telek egy olyan magaslati ponton van, ahonnan messze ellátni és hatalmas tér tárul elénk. A már megépült szomszédos házak mind top tervezők meseszép munkái. Tehát igazán bámulatot keltő helyen lehet az otthona. Nem is beszélve arról, hogy a környék beépítettsége korlátozott. Ez azt jelenti, hogy nem fog egyhamar semmilyen toronyház vagy társasház a környékre épülni, amely elvenné a gyönyörű panorámát. Az ökopark tágas zöldövezetben helyezkedik el a Naplás-tó természetvédelmi területe mellett, ahol a domborzati viszonyok, a terület fekvése, tájolása kedvező lehetőséget kínál az esztétikus, fenntartható, energiatudatos építészeti megoldásoknak. A Szőlőliget Ökopark területén 75 férőhelyes óvoda és kétcsoportos bölcsőde épül. A szintén megvalósuló egészségügyi centrumban nem csak felnőtt és gyermekorvosi rendelő, de magán egészségügyi intézmények is elérhetőek lesznek az ide költözők számára.
A dísztó és a mellette épülő étterem, kávézó, a hely adottságainak figyelembevételével kialakított közpark zöld környezete, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a mindennapokból kiszakadva megtaláljuk a nyugalmat, a kikapcsolódást, a feltöltődést. A tó környezetében 3 db töltőállomás készül az elektromos autók számára.  Közlekedése kiváló, az M0-s és M3-as autopályák szinte azonnal elérhetőek innen. Ha biciklizni támadna kedve a családjával, akkor nagy szerencséje van, mivel az ökopark teljes területét kerékpárút szeli át, amely bekapcsolódik a kerület kerékpárút-hálózatába, valamint a XVI. kerület Szilas-patak kerékpárútba.
A telek ára tartalmazza az áfát is, amely visszaigényelhető, amennyiben cég vásárolja. 
Ön is úgy látja ebben a telekben található lehetőségeket, mint én? Ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat