37.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Remek lehetőségeket rejtő, kétszintes családi ház Lentiben (Hivatkozási szám: 3357)

8960 Lenti, +36 30 267-6032
  • alapterület: 153
  • telek mérete: 673
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne saját kiskertet, de nem szívesen bajlódna többórás fűnyírással? A városban élne, közel mindenhez, de mégis csendes helyen? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Lenti családi házas övezetében, a Bugyberekben áll ez a klassz elrendezésű, tágas, emeletes ház.

A földszinten két szoba, egy hatalmas nappali, egy tágas étkezőkonyha, egy fürdőszoba és egy WC található. Mind az első, mind a hátsó bejáratnál hatalmas teraszban folytatódik az épület, ami kiváló színtere lehet családi-baráti összejöveteleknek, sütögetésnek, kerti partynak. Az emeleten két további szoba, még egy fürdőszoba és egy WC helyezkedik el. A tetőtér beépítéséből visszamaradt, a lakhatás szempontjából nem hasznos rész tárolóként lett kialakítva, amihez külön ajtó vezet, ily módon ez a terület is kiaknázható.

 

A házhoz tartozó terület sík, füves, gondozott. Az épület felújítandó, de szerkezetileg rendben van. A nyílászárók és a burkolatok cserére szorulnak, de így új tulajdonosa teljesen saját ízlése szerint alakíthatja majd át az ingatlant. A lakás ideális lehet egy nagyobb család számára, akiknek fontos, hogy gyermekeik csendes, nyugodt helyen, barátságos környezetben nőhessenek fel, s legyen mind odabent, mind a szabadban megfelelő terük a játékra, mozgásra.

 

Lentiben nincsenek nagy távolságok, de ettől a lakástól valóban minden csak pár lépésre található: iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt. 1 km-en belül található a gyógyszertár, posta, művelődési ház, városháza, kormányablak. Az autóbusz állomás, üzletek, bankok, strand és a vasútállomás is elérhető 15 perces sétával. A Bugyberek szélén, a város észak-keleti határán terül el, mintegy 6 hektáros területen a Sárberki horgásztó, amely csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lehetőséget rejtő családi ház, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat