39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Remek lehetőségeket rejtő, kétszintes társasházi lakás Lentiben, saját udvarral (Hivatkozási szám: 3793)

8960 Lenti, +36 30 267-6032
  • alapterület: 88
  • telek mérete: 900
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne saját kiskertet, de nem szívesen bajlódna többórás fűnyírással? A városban élne, közel mindenhez, de mégis csendes helyen? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Lentiben, a tűzoltósággal szemben áll ez 8 lakásos társasház, melynek minden egyes lakásához saját udvarrész tartozik. Az épületet ugyan körbeveszi a közös használatú járda, megtörve ezáltal a közvetlen kertkapcsolatot, de az elmúlt évtizedekben már kialakult a lakók között a szokásjog az udvar osztott használatát illetően.  

A 88 m-en jelenleg 4 szoba, egy konyha és egy kamra van kialakítva. Az emeleten található a fürdőszoba WC-vel, lent pedig egy külön WC mosdóval. A belső falak áthelyezésével kedvünk szerint variálhatunk a helyiségek elosztásán. A lakás teljes felújítást igényel, de így legalább minden négyzetmétert a saját ízlésünknek megfelelően rendezhetünk be. Az udvaron jelenleg gyümölcsfák és díszcserjék nőnek, s egy 20 m2-es kutyakennel, valamint egy fedett gépkocsibeálló is helyet kapott. 

 

A társasháznak nincs közös költsége, a lakók egyénileg szerződnek a közszolgáltatókkal. A tető 7 éve fel lett újítva.

 

A lakás ideális lehet egy nagyobb család számára, akiknek fontos, hogy gyermekeik csendes, nyugodt helyen, barátságos környezetben nőhessenek fel, s legyen mind odabent, mind a szabadban megfelelő terük a játékra, mozgásra.

 

Lentiben nincsenek nagy távolságok, de ettől a lakástól valóban minden csak pár lépésre található: iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt. 1 km-en belül található a gyógyszertár, posta, művelődési ház, városháza, kormányablak. Az autóbusz állomás, üzletek, bankok, strand és a vasútállomás is elérhető 15 perces sétával. A város észak-keleti határán terül el, mintegy 6 hektáros területen a Sárberki horgásztó, amely csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lehetőséget rejtő ingatlan, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat