55.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sajóládon 1500 nm-es rendezett udvaron 2 gyönyörű családi ház (180+70 m2), extrákkal eladó! (Hivatkozási szám: 1043)

3572 Sajólád, +36 70 612-5801
 • alapterület: 250
 • telek mérete: 1500
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • szilikát falazat
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Sajóládon található ez az 1500 m2-es telek, amin 2 családiház is épült. A nagyobb alapterülete 180 nm és 3 + 1 szobából áll. Továbbá egy társalgó és egy étkezős konyha, spájz és fürdőszoba is helyet kapott. Tehát tökéletesen alkalmas többgyermekes család otthonának. Nekem különösen tetszik az ingatlanban a sok boltíves megoldás, ami a helyiségeket egy hangulatos, tágas térré köti össze. A hatalmas ablakokon rengeteg természetes fény érkezik a helyiségekbe, ezért azok nagyon világosak és barátságosak. A kisebbik ház alapterülete 70 nm, amelyben 1 szoba, konyha + étkező, fürdőszoba került kialakításra.
Mindkét épület extrákkal is felszereltek, úgy mint riasztórendszer, kamera, elektromos kapu, elektromos garázsajtóval ellátottak. Csak kényelmesen kigurul onnan a kapun keresztül anélkül, hogy kiszállna és milyen jó, hogy nem kell a kulcsokkal vesződnie. A komplexumot nagycsaládosoknak, a többgenerációs modell hívőinek, gazdálkodásra vágyóknak, ezermestereknek, befektetőknek ajánlom! A nagyon szépen kialakított udvar a családi rendezvényeknek is nagyszerűen helyet ad. Gazdálkodni vágyók is megtalálják számításukat, mivel van veteményes kert, rengeteg gyümölcsfa, az állattartáshoz kulturált malac ól, sőt még a feldolgozáshoz füstölő is. Betakarításnál sem jelent problémát a termés tárolása, melléképületek és egy nagy pince is helyet ad a raktározáshoz. Barkácsolásra is van lehetőség egy nagyméretű műhelybe, ahol az ipari áram kiépítése megtörtént 380V. Nagyon praktikusan melléképületbe lett kialakítva a kazánház, kétféle fűtési lehetőséggel. Eldöntheti hogy a fűtést vegyes tüzeléssel, vagy cirkó gázkazánnal akarja megoldani. Az udvar parkosított, esztétikus növényekkel tuja fákkal díszített. Van lehetőség a szép igényes ásott kútból a növények locsolására, medence feltöltésére. Nagyon tetszik az ingatlan azért is, mert a terület annyira elzárt hogy a kíváncsiskodó tekintetek nem látnak be az udvarba, így felszabadultan lehet családi rendezvények helyszíne. Ha van kutyája és zavarja valamelyik vendégét, nem probléma elzárhatja a kennelbe amíg véget ér a parti. Ha Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

Videó az ingatlanról

Horváth Andrea
 • +3670612xxxx Megmutat