52.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sajószentpéter központi részén eladó 2 szintes családi ház! (Hivatkozási szám: 2860)

3770 Sajószentpéter, +36 70 454-9294
 • alapterület: 176
 • telek mérete: 1184
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az sajószentpéteri ház kiváló választás nagycsaládosoknak, gyermekes családoknak, illetve azoknak is ideális, akik a többgenerációs együtt élési módot részesítik előnyben. 

Az ingatlan 5 meglévő szobája jelen pillanatban is változatos lehetőségeket kínál új tulajdonosának a tökéletes otthon kialakítására.

A ház két szintjére külön bejáraton léphetünk be. A megépítéskor a tulajdonosok mindenhol a praktikusságot vették figyelembe. Tették ezt a konyha kialakításánál is. A konyha és az étkező az ingatlan többi helységétől teljesen elszeparáltan található, így a bizonyos esetekben zavaró ételillattól sem kell tartania senkinek egy nagy családi rendezvény lebonyolítása után.

Mindkét szinten található nappali, a földszinten plusz egy, emeleten pedig plusz 2 szoba, igy a család minden tagjának lehetősége van csendes elvonulásra. A 2 fürdőszobából az egyikbe zuhanyzót, a másikban fürdőkádat helyeztek el, így mindenki kiválaszthatja a kedvére való tisztálkodási lehetőséget.

Az ingatlan alsó szintjén található található garázs, mögötte melléképület, ami alkalmas műhely, kerti tároló, vagy akár egy kis vendégház kialakítására is.

Az ingatlanhoz hatalmas udvar tartozik gyümölcsfákkal, ami hosszan elnyúlik az épületek mögött, csodálatos kilátással a tájra.

Sajószentpéter remek elhelyezkedésű, kiválóan fejlődő és szépülő város. Ez a családi ház kicsi, csendes utcában, a forgalom zaját maga mögött hagyva helyezkedik el, ám pár perc sétára minden megtalálható: supermarket, bank, posta, óvoda és bölcsőde, házi orvos és gyógyszertár is. A távolsági buszközlekedés is kiváló, mellyel egyszerűen el lehet jutni Miskolcra (16 km).

 

Az ingatlan a helyi jegyző által kiállított, két lakóegységet igazoló bizonyítvánnyal rendelkezik, ami biztosítja az alacsony rezsiköltséget azáltal, hogy dupla mennyiségű, alapáras gázmennyiség vehető igénybe.

 

Nekem az ingatlanban a hangulatos terek és az elhelyezkedése tetszik a legjobban. Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint nekem, hívjon mielőbb!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat