59.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sárosdon 4 szoba + nappalis családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2491)

2433 Sárosd, +36 30 346-7458
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 884
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs
 • DD Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Sárosdon, kertvárosias jellegű részen, 4 szoba + nappalis családi ház eladó!

Ez az ingatlan folyamatosan karbantartott, felújított és modernizált kiváló állapotú. Ezt a 150 m2-es családi házat  nagyobb családoknak ajánlom, akik szeretik a rendezett falu nyugalmát és a tágas tereket. A kétszintes ház 30 cm-es Alfa falazóelemekből, vasbeton födémelemekkel épült, a pinceszinten kétállásos garázzsal és tárolótérrel. A tetőszerkezet 2002-ben teljesen felújításra került, kitűnő állapotban van. A nyílászárók 2012-ben szigetelt műanyagra lettek cserélve. A konyha felújított és gépesített, kényelmes használatát a mellette levő kamra is biztosítja, ami a háziasszonyok szempontjából különösen kedvező. A villanyvezetékek réz kábelek, a három fázis van bevezetve. A teljes fűtési rendszer 2017-ben felújításra került, kondenzációs kazánnal, új radiátorokkal és indirekt melegvíz tárolóval.

Az alsó szinten a nappali dísze a nagyméretű fafűtéses cserépkályha, amely a felső szinten lévő kisebb méretű cserépkályhával együtt szinte az egész ház alapfűtését képes ellátni a nagyteljesítményű hűtő- fűtő klímával együtt. Mindezek ésszerű használatával a rezsiköltség minimálisra csökkenthető!

Az földszinten tágas, világos terek kerültek kialakításra: nappali, hálószoba, étkező, konyha és kádas fürdőszoba- WC. A kényelmes lépcsőn az ugyancsak tágas emeleten galéria, 3 szoba, zuhanyzós fürdő és WC van. A dupla komfort miatt nem lesz tolongás a reggeli induláskor. Itt kicsiknek és nagyoknak van lehetőségük a saját, privát tér berendezésére, ugyanakkor a közös terek a családi élet központját teremtik meg.

A gondozott árnyas kertben és udvarban a tűzifatároló és üvegház mellett félfedett nyári konyha- étkező is van kemencével, amely gyermekek, vagy nagyobb társaság számára is a hangulatos szabadtéri programokhoz, játékhoz, sütés- főzéshez, pihenéshez.

A falu központja 500 méterre található. A településről Székesfehérvár, Dunaújváros, Dunaföldvár és Paks is akár napi bejárással is kényelmesen elérhető, ahogyan az M7 és M6 autópályák is.

Ide csak be kell költöznie, ráadásul ez néhány héten belül lehetséges! Miért kellene a vétel után a pénzt, sok időt, türelmet és hozzáértést igénylő felújításba kezdeni? Spóroljon pénz, időt, energiát! Ennek a háznak a megvásárlásával mindezeket a kényelmetlenséget elkerülheti!

Nekem nagyon megtetszett a felújítás, korszerűsítés magas színvonala, valamint a tágas, világos terek, a csendes, pihentető udvar és kert. A locsolásra fúrt kút is van!

Ha Önnek is megtetszett ez a kiváló családi ház, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert erre a lehetőségre többen is le fognak csapni!

A fizetési feltételek és a birtokbavétel rugalmasan alakítható.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat