100.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sárszentmihály központi részén ingatlanok lakásnak, vállalkozásnak eladók! (Hivatkozási szám: 1984)

8143 Sárszentmihály, Faluközpont +36 30 346-7458
 • alapterület: 128
 • telek mérete: 2790
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • megújuló-energia-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom ezt, a Székesfehérvártól 10 km-re, (15 perc autóval), Sárszentmihály központjában, a lakóhelynek és egyben vállalkozásra is alkalmas, összesen 2.790 m2 területű, hátsó részükön azonos szélességben összeérő két ingatlant. A 30%-os beépítési lehetőség miatt még jelentős bővítésre is van mód.

A széles utcafronttal a Fő utcára néző 2016 m2 területén 10×28 m-es, 1992-ben épült, csavarkötéssel szét- és összeszerelhető, acélvázas, 2,9 m belmagasságú, nyeregtetős, nagyablakos, könnyűszerkezetes, hibátlan állapotú épület eddig asztalosműhelyként működött, de kiválóan alkalmas raktározási célra is. Ezen az ingatlanon két tetőteres lakás építhető, az utcafronti részén akár üzlethelyiséggel.

A másik, egy oldalsó kis utcára néző 774 m2 ingatlanon, egy 1978-ban épült, teljesen alápincézett, tetőtérbeépítéses, nyeregtetős családi ház áll. A pinceszint 88 m2, itt garázs, kazánház és tárolóterek vannak. A teljes lakóterület 128 m2, ebből a földszint 88 m2, a tetőtér 40 m2 hasznos területű.

A földszinten van 3 szoba, nappali, fürdő, WC, közlekedő és étkezős, gépesített konyha nagyon szép, fa beépített bútorzattal. A szobák egyike külső feljárón keresztül is megközelíthető, vállalkozásra és irodának is használható. A nappali és az egyik szoba között nagyméretű cserépkályha épült, meleggé, hangulatossá téve a közös helyiséget. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal vannak burkolva.

A szép kivitelű fa lépcsőn lehet feljutni a tetőtérbe, ahol nappali, közlekedő és két félszoba található. Innen érhető el a padlástér is.

Az egész házra a nagy ablakok, világos terek a jellemzőek. Az épület szerkezetileg kifogástalan állapotban van. A festés és a burkolatok esetleges modernizálása után egy nagyobb család is kényelmes otthonára talál majd ebben a házban. A szerencsés vevő udvart, kertet használhat, és még a vállalkozásához is lesz iroda, műhely. Ezen felül pedig egy, a falu központjában lévő önálló építési telek is rendelkezésére áll.

Mindkét ingatlan önálló, -telken belüli- víz-, csatorna-, villany és gáz bekötéssel rendelkezik.

A telekegyüttes azért kerül együtt eladásra, mert egy tulajdonos kezében az új tulajdonos igényeihez igazított telekalakítással lehet a legjobban kihasználni a telekcsoport adta lehetőségeket. Például önállóan is eladható telekrésszé változtatható a Fő utcai ingatlan utcafronti része.

A fűtés radiátoros gázkazánnal, de a pince szinten a vegyestüzelésű kazán is visszaállítható. A melegvizet villanybojler adja. Az udvarban különálló, 20 m2 területű alápincézett garázs is van.

A közelben, 100-150 m-en belül buszmegálló, és minden fontos létesítmény elérhető. Mindez garancia arra, hogy a használati előnyökön túl értékálló befektetés ezeknek az ingatlanoknak a megvásárlása.

Nekem nagyon megtetszett a környezet, az ingatlanok rendkívül jó fekvése, jó állapota, de elsősorban az igényekhez alakítás lehetősége. Ajánlom a vételt családoknak, vállalkozóknak, befektetőknek. Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert nagyon kevés ilyen adottságú, több célnak is megfelelő ingatlant találhat.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat