34.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Simontornya szép környezetében, a 61-es főúttól nem messze, többgenerációs családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 987)

7081 Simontornya, +36 20 240-3481
  • alapterület: 180
  • telek mérete: 865
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedves ingatlankereső, kérem ne görgessen tovább. Eladásra kínálok egy, többgenerációs családi, tégla építésű házat Simontornyán, ahol a nevezetességek közt található a Simontornyai vár, mely a helyreállítás óta, mint múzeum látogatható, vagy a Tó Motel és Étterem, mely a 61-es fő út mellett található, és számtalan fantasztikus kiránduló helyet biztosít az ott élőknek. A házzal szemben, az út túloldalán található egy élelmiszer bolt, így 5 perc alatt el lehet intézni a vásárlást. Az ingatlant építészmérnök tervezte, ebből adódóan szerkezetileg teljesen megbízható és időtálló. Kialakítás szempontjából az alsó szinten található a konyha, melynek mérete tekintetében étkezőként is funkcionál, egy szoba, ami igazán hangulatos és annak ellenére, hogy az utca felől helyezkedik el, a csendes környék lehetővé teszi az ott élők nyugalmát, továbbá egy kamra, fürdőszoba és WC egyben, és egy mosókonyhának is kialakítható helyiség, melyben jelenleg a fűtést biztosító vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán is található, plusz a folyóson egy kandalló, mely biztosítja a másodlagos fűtési lehetőséget. A felső szinten, egy fürdőszoba található, mely stílusosan, szép csempével a modern igényeknek megfelelően lett kialakítva, továbbá 2 tágas szoba, melyeknek fekvése miatt a reggeli napfény nem szűrődik be, így zavartalanná teszi az ébredést, egy nappali, mely akár dolgozó szobaként is használható, egy kis előtér, melyről az erkélyre lépünk ki, ahol igazán hangulatos a reggeli kávé elfogyasztása a nyári napokon. Tehát, összességében egy nagyszerű lehetőséget kínál, nagycsaládosok számára és ha több generáció szeretne együtt élni, hiszen rendkívül tágas.

Az udvar mérete tökéletesen alkalmas egy kis kertészkedésre vagy kerti partikra is. A melléképületek között megtalálható a nyitott garázs, egy kisebb és egy nagyobb tároló, melyben a kerti szerszámok tökéletesen elférnek. Az udvaron túl, van még egy hátsó kert is mely kerítéssel van elválasztva, így ha veteményes kertet szeretnék, akkor biztonságban tudhatjuk házi kedvencünktől.

Az ingatlan azonnal beköltözhető és részben bútorozott, ez utóbbi megegyezés alapján történik.

Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint nekem, akkor hívjon, hogy Ön legyen az aki otthonnak nevezi ezt a jól megtervezett ingatlant.

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárláshoz, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Rőth Mariann
  • +3620240xxxx Megmutat