30.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Simontornyán igényesek részére pazar családi ház, elképesztően kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 816)

7081 Simontornya, +36 20 240-3481
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 600
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • klímás fűtés
 • kandalló
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Simontornya szívében csendes, rendezett utcában található ez a fényűző, eleganciáját tekintve luxuskategóriába sorolható családi ház. A padlóburkolattól a különböző helyiségek térelválasztásáig minden igényes, kreatív és esztétikus tervezésről kommunikál. A gyönyörűen kialakított alsó szint rögtön rabul ejti az ott tartózkodó emberek szívét, mert egyediségét nemcsak a design padlóburkolattól kapja, hanem az egyedülálló szögletes boltíves megoldásnak is köszönheti. Az ingatlan teljesen újszerű állapotnak örvend. Még a falakat sem szükséges frissítő festéssel ellátni, mert a jelenlegi tulajdonos nagy gondot fordít a ház állagának megőrzésére, tisztán tartására. Mind a 4 szobáról, csakúgy, mint a fürdőszobáról, de még a feljáróról is elmondható, hogy különlegesek és egyediek. Néhány falfelület színes festést kapott, amik tökéletesen harmonizálnak a burkolatokkal. A hatalmas ablakok lehetővé teszik, hogy a nap, vagy év bármely szakaszában rengeteg napfény jusson a helyiségekbe, amelyeken kitekintve a kert látványa tárul elénk. Ahol virágos, zöldellő és fás kertet is kialakíthat. Persze a 600 m2-en marad hely bőven sütögetőnek a betonozott részen, valamint saját játszótér kialakítására is. Egy nagyobb családi rendezvénynek, baráti összejövetelnek is remekül helyet ad. A ház alsó szintjén is van WC, ezért a vendégeknek nem kell végig osonni az egész ingatlanon, ha használni szeretnék. A házhoz tartozik egy nyári konyha is, amely üzlethelységnek van nyilvánítva. Ez kiválóan alkalmas egy kisebb vállalkozáshoz, de akár arra is, hogy rendszeres és biztos jövedelmet szerezzen annak kiadásával. Szintén jó hír a mozgást és sportot kedvelőknek, hogy kialakításra került egy saját edzőterem is az ingatlanban.
A hűvös téli napokon, a nappaliban található kandalló gondoskodik a hangulatról és a melegről, ami egy másodlagos fűtési lehetőséget biztosít. Páratlan ajánlat egy igényes, fényűzést előnyben részesítő családnak! Lépjen velem kapcsolatba és élvezze mihamarabb új otthonát, ebben a luxuskörnyezetben! 
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant! 

Videó az ingatlanról

Rőth Mariann
 • +3620240xxxx Megmutat