36.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Siófok Balatonkilitin tovább bővíthető 2 lakrészes családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 841)

8600 Siófok, Balatonkiliti +36 20 240-3481
  • alapterület: 86
  • telek mérete: 592
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne egy gyorsan fejlődő, a megújulást és a természeti értékeket párhuzamosan nagy becsben tartó településen élni? Az itt kínált lehetősséggel egy olyan otthonra talál, ami a fent említett értékeket teljesen képviseli. A Siófoktól 5 km-re fekvő Balatonkilitin csendes utcában fekszik ez az eladó 2 szobás családi ház. 
Válassza otthonának ezt a csodálatos települést, a Balaton-part egyik gyöngyszemét, amely igényes faluképével és kellemes strandjával már régóta ejti rabul az idelátogatókat. Azoknak ajánlom az ingatlant, aki a városi életet egy nyugodtabb, emberközelibb vidékire szeretné cserélni és ezzel együtt az élet más területein összegyűjtött tapasztalatainkat pedig új területen tovább kamatoztatni. Ahol a pihenés, feltöltődés és kikapcsolódás várja Önt. A víz illetve a Balaton szerelmesei egész évben élvezhetik a tónak a közelségét és az általa nyújtott megannyi kikapcsolódási lehetőséget. Ide elvonulhat egy éjjeli horgászatra, hogy elmélyüljön az élet nagy dolgainak vizsgálatában. Az ingatlan tökéletesen alkalmas gyermekes családok számára. A szobák száma és mérete lehetővé teszi, hogy a gyerekek egy igazán tágas birodalommal büszkélkedhessenek. A nagy udvar pedig játéklehetőségek repertoárját rejti magába. A konyha ablakán kitekintve az udvarra látunk, ahol figyelemmel követhetjük a gyermekeket játék közben. A telek mérete ideális, mivel nem túl nagy, de nem is kicsi, így nem kell napokat eltölteni a fáradalmas kerti munkákkal, viszont családi összejövetelekre, kerti partikra kiválóan alkalmas. Ami nekem a legjobban tetszik ebben az ingatlanban az, hogy tartozik hozzá egy, csak kintről megközelíthető, a házzal egybe épített helyiség, amelyben egy kis szoba, egy konyha és egy fürdőszoba is található, ahol barátokat, vagy családtagokat is vendégül láthatunk, de akár albérletbe is kiadható, hiszen külön bejárata van így nem zavarja meg a házban élők nyugalmát.
Az elmúlt években Siófok több pontján jelentős fejlesztések valósultak meg, nagyrészt Európai Uniós forrásokból származó támogatással. Például megszépült a kikötői és környéke, a mólóhoz vezető sétány, a hajókikötő pénztári és váróépületei. Az iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, cukrászda és egyéb üzletek gyalog is gyorsan elérhetők. Ha nagyobb bevásárlást tervez, akkor a helyi Tesco, JYSK és egyéb nagyobb áruházat valamint a Balaton part is 5 perces autóúttal rendelkezésünkre áll.
Amennyiben Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, akkor hívjon nehogy más csapjon le rá!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, 2 hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant. 

Videó az ingatlanról

Rőth Mariann
  • +3620240xxxx Megmutat