104.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Siófok külvárosában eladó egy összesen 200 m2-es, 6 szobás, tovább bővíthető családi ház! (Hivatkozási szám: 1000)

8600 Siófok, +36 20 240-3481
  • alapterület: 200
  • telek mérete: 640
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban nagycsaládosoknak ajánlom az alábbi ingatlant, hiszen könnyedén 3 generációssá alakítható, így a nagyszülők, szülők és gyerekek is megtalálhatják a helyüket benne. Befektetőknek is remek lehetőség lehet, mert három külön lakrész is kialakítható. A hasznosítására is többféle lehetőség van, mert egyik, vagy másik részét ki lehet adni, így a család részére folyamatos bevételt tud biztosítani az ingatlan. A ház csendes és zöldövezeti környéken helyezkedik el és a belváros csupán 1 kilométere található. A kert remekül lett kialakítva, van kocsibejáró egy betonozott rész is, ahova jó időben ki lehet ülni a nagy fa alá, amely hűsítő árnyékot ad a pihenéshez. A hátsó kertben található egy garázs, melyben áram és fűtés is beépítésre került, igy akár egy nyárikonyhát is ki lehet alakitani belőle.

A ház tervezője igazán praktikus ingatlant alkotott, kényelmesen lehet közlekedni a házban, sok személy tud elférni és tökéletes az elosztása is az ingatlannak A tulajdonosok rengeteget költöttek rá és ez látszik is a ház minden részén. A fűtés új és korszerű, az ajtók, ablakok, vezetékek is nemrég lettek cserélve és még sorolhatnám mi mindent újítottak fel. A földszintszinten az amerikai konyha a leghangulatosabb, ahol egy nagy család is kényelmesen elfér. Nekem a kedvenc részem az emelet, ahol külön konyha, WC és fürdőszoba is található. Az erkély igen nagy, akár többen is kiülhetnek egyszere. Ha szükséges további helyiség, akkor a padlástérben is kialakítható egy szoba, a már meglévő hat mellé. Mindegyik szoba lakható méretű és világos, de ez igaz az egész házra. A ház átalakítására rengeteg ötlet lenne, melyeket a megtekintéskor is fel tudok vázolni. Aki megveszi ezt a házat, az egy tágas tiszta ingatlanak lesz a tulajdonosa!   

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

 

Videó az ingatlanról

Rőth Mariann
  • +3620240xxxx Megmutat