39.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Siófokon a tótól 15 perc sétára, alkalmi áron eladó egy nagyon jó elosztású családi ház, garázzsal! (Hivatkozási szám: 775)

8600 Siófok, +36 20 240-3481
  • alapterület: 76
  • telek mérete: 537
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Siófokon a tótól 15 perc sétára, alkalmi áron eladó egy nagyon jó elosztású családi ház, garázzsal!
Ha egy vidéki családi házat szeretne közel a Balatonhoz és Siófok központjához, ha szeretné a saját elképzelései alapján kialakítani a házát, vagy a telket, akkor megtalálta, amit keresett. Ebben az ingatlanban rengeteg a lehetőség. Teljesen felújítva tovább lehet adni, be lehet építeni a tetőterét és további szobákkal bővíteni, melyeket biztos jövedelmet hozó kiadással lehet hasznosítani, a telkén található különálló szoba-fürdőszobás házat szintén ki lehet adni. Persze több generáció összeköltözésére is teljes ideális az ingatlan. A ház egy közös udvarban helyezkedik el, melyben található egy másik ház is, egy idős hölgy lakik ott, mellyel rendkívül jó a kapcsolat. Magában a házban a fa dominál, a padló és mennyezetburkolatok tökéletes összhangot alkotnak és otthonossá teszik a teret. Új víz és villanyvezetékekkel rendelkezik és nemrég kisebb-nagyobb felújításokat is végeztek a házon. Nekem a kialakítása nagyon tetszik ahogy egy folyosó köti össze az egész házat és minden helyiség innen nyílik külön. A terasz fedett igy nem kell félni az esőtől és a fát is lehet ott tárolni a gyönyörű cserépkályhás fűtéshez. A jó elrendezés miatt nagyon könnyedén befűthető az egész ház.  A hátsókert még teljesen kiaknázatlan, csak a fantázián múlik hogy mit szeretnének belőle kialakítani. Itt lehet akár még egy kisebb házat felépíteni, vagy játszóteret a gyerekeknek, esetleg medencét. Környezetét tekintve jó környéken található. A szomszédok kedves emberek és ha csak alkalmanként tartózkodna itt, akkor is biztonságban tudhatná a házát és a vagyontárgyait.
Siófokon belül innen szinte semmi nincs messze, 5 percre található a buszmegálló, de a közelben is rengeteg üzlet és bevásárlóközpont található.
Ha Ön is láthatja ebben a fantasztikus családi házban és a hozzátartozó ingatlanban a lehetőségeket, hívjon mielőbb, hogy a sajátja lehessen!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Rőth Mariann
  • +3620240xxxx Megmutat