9.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Somogysámsonban építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 1792)

8733 Somogysámson, +36 30 736-9030
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 3586
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne igazán kellemes és hangulatos helyen lakni? A telek a főút mellet van, víz, villany és a gáz a telekre már be van vezetve. A telek mérete 3586 nm, beépíthetősége 30%.

A faluban egy kisebb és egy nagyobb élelmiszer bolt is található. Háziorvosi rendelő, posta, óvoda és iskola, polgárőrség is van. A tömegközlekedés folyamatosan biztosított, ezen felül pedig a faluban térfigyelő kamera rendszer lett kiépítve.

Ha itt tervezi élni a mindennapokat családjával, vagy ha csak idény jelleggel, alkalmanként szeretne itt tartózkodni, mikor elszakadna a nagyvárosi nyüzsgéstől, akkor itt maximálisan kikapcsolódhat! A telken különféle gyümölcsfák találhatók, és aki kertészkedni szeret, annak tökéletesen adottak a feltételek.

Autóval gyorsan elérhető  Marcali, ahol különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, gyógyfürdő, kórház, éttermek, cukrászdák is találhatók. Ráadásul a közelben megannyi kikapcsolódási lehetőség vár Önre a közeli gyógy-, és élményfürdőkben: Keszthelyen, Hévízen, Zalakaroson.

Ezt az ingatlant olyan családoknak ajánlanám, akik természet kedvelők, mivel adottak a csodás kirándulási lehetőségek, a felfedezni való természeti kincsek a környéken: a kis Balaton, a Bivalyrezervátum, Kápolnapuszta, Zalakomár és Zalakaros között található. 

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb ez a nagyszerű építési telek!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Szalai Nikoletta
  • +36 30 736-xxxx Megmutat