6.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sürgősen eladó örökpanorámás építési telek Zalaegerszeg kertvárosias lakóövezetében! (Hivatkozási szám: 2965)

8900 Zalaegerszeg, Vorhota +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1213
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a csodálatos örökpanorámával rendelkező telek szuper helyen, Zalaegerszeg vorhotai városrészében található. Autóval pár perc alatt bent lehetünk a belvárosban, gyalog pedig klassz túrákat tehetünk a környék dombjain. Ideális választás kisgyermekes családoknak, aki szeretnék, ha a lurkók meseszép, nyugodt környezetben, de mégis a belváros közelségében nőnének fel. A telekre be lett húzva a víz- és szennyvízcsatlakozás, a villany pedig az utcában van.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertvárosias lakóövezet besorolású (Lke-1).

A kertvárosias lakóövezet laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. Az övezetek területén a főépítmény megléte esetén, vagy főépítmény építésével egyidejűleg a telken elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek is.

A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető továbbá:

az előkert építési hely előtti területén az OTÉK szerint elhelyezhető melléképítményeken túl gépjárműtárolás számára nyitott, lábon álló, egy, legfeljebb 30 m2 vetületi alapterülettel rendelkező tető, mely építmény legmagasabb pontja a telek csatlakozó közterületi szakaszának átlag magasságához képest 3 m-nél nagyobb nem lehet az előkert területén terepszint alatti építmény.

A kertvárosias lakóövezetekben a másodlagos rendeltetésű épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága: 3,5 m.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 25%

Beépítési mód: oldalhatáron álló

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 6,5 m

épületmagasság: 5 m

Az oldalkert megengedett legkisebb mértéke: 5 m

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50%

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat