78.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szabadkígyóson hatalmas családi ház extrákkal (medence, szauna, jakuzzi) eladó! (Hivatkozási szám: 2345)

5712 Szabadkígyós, +36 70 943-5182
 • alapterület: 350
 • telek mérete: 1200
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • gázkazán-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Szabadkígyóson egy duplakomfortos, 350 nm-es családi házat, különálló apartmannal és egy 130 nm-es melléképülettel. Olyan családnak ajánlom ezt az ingatlant, amelyik szeretne kiszakadni a városi életből. Minden megtalálható ebben a fantasztikus ingatlanban, ami a kikapcsolódást biztosítani tudja. Az ingatlan folyamatos felújításon esett át, tehát nagyon egyszerű dolga van az új vevőnek, hisz csak be kell költöznie. Többek között ezért is megéri megvásárolni az ingatlant.

Nekem személy szerint, az tetszett, hogy itt tényleg minden megtalálható az ingatlanban, de ha ki kellene emelnem, akkor talán a végtelenségig terjedő beépített szekrény volt a nyerő, nagyon sok dolgot lehet itt tárolni és valljuk be, hogy egy nagyobb család esetében akad bőven tárolandó holmi, így ez igen praktikus megoldás.

A ház déli tájolású és 986 + 536 nm-es telekkel rendelkezik, Szabadkígyós legmagasabb pontján.  Három fázissal ellátott és 15 kW-os napelem rendszer biztosítja a villamos energiafelhasználást, ami a rezsiköltséget szem előtt tartók számára kifejezetten hasznos és gazdaságos.

Az emelti részén található egy 12 személyes szauna is, ami még nem volt használva. Az ingatlan 6 db hűtő-fűtő klímával rendelkezik. A fűtési lehetőségek egymástól függetlenül felfűtik az épületet: vegyes tüzelésű kazán padlófűtéssel és radiátorral, vadonatúj gázkazán padlófűtéssel és radiátorral,

elektromos fűtő panelek és klímák. A melegvíz ellátást egymástól függetlenül biztosítják a kombi gázkazánok és elektromos bojlerek.

A térburkolatok alatt teljes csatornarendszerrel rendelkezik. A földszinti tároló-lovarda szennyvízelvezető rendszerrel van megoldva. Valamint az udvarban található egy különálló füstölő és 120 méter mély fúrt kút, új hidroforral. 3,4 x 7,0 m-es homokszűrős medence is megtalálható az udvarban, mellette napkollektoros külső zuhanyzó is használható. A melléképületben egy nagyon szuper nyári konyha lett kialakítva, mellette kamra és egy szerszámos tároló. A melléképületet egy terasz teszi teljessé!  Külön helységben található egy jakuzzi is.

A hátsó udvarban 5 db ól található és egy kutyakennel. Az udvarban gyümölcsfák: 2 db körte fa, 1 db cseresznye, 1 db meggy, 1 db füge mindegyik most vált termőre, több szedertő és málna tő is található. A szabadkígyósi kastély körülbelül 2 km-es távolságon belül van, kiváló bicikliút vezet végig az egész településen, egészen Békéscsabáig és Gyuláig.

A 3 állásos, fűtött garázs ipari árammal ellátott, elektromos ajtóval felszerelt, így az Ön kényelme szempontjából csak egy gombnyomás és a nagy kapu is elektromosan nyílik, valamint a kertet megvilágító 5 napelemmel működő kandeláber világítja meg.

Az ingatlanban található ingóságok egyéni megegyezés szerint megvásárolhatók, kivételt képeznek a csillárok és a faliképek.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, akkor csapjon le rá, alakítsa saját arculatára és hozza létre ideális otthonukat! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora-Köves Zsuzsi
 • +36 70 943-xxxx Megmutat