15.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Száron panorámás építési telkek eladók! (Hivatkozási szám: 1700)

2066 Szár, +36 30 346-7458
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 940
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

„Vissza a természet közelébe!”

Eladásra kínálom a fejér megyei Szár község belterületén, a József Attila és az Akácfa utca közötti területen fekvő építési telkeket.

Három, egymás mellett lévő, 902, 926, 984 m2, 28 m szélességű, enyhén emelkedő telek a település északi oldalán, gyönyörű panorámával a hegyekre és a településre!

A keleti fekvésű ingatlant körbejárja a nap. A településen ritkaság számba megy a hasonló adottságokkal rendelkező, vízzel és csatornával is ellátható építési telek. Az áramellátás már ki van építve a József utcáról nyíló utcában, mely jelenleg magánút. A víz és szennyvízellátás engedélyezett tervei készen vannak.

Ezen a telken megépítheti álmai otthonát, távol a világ zajától! Egyszintes előkertes, az északi oldalhatáron álló lakóház építhető, 30% beépítéssel. Az utcafront felől enyhén emelkedő sík terep lehetőséget ad a ház mögötti, nyugati fekvésű terepszintbe simuló hangulatos, félfedett terasz építésére. A környezetben több lakóház is épült, illetve építés alatt van.

Ajánlom a természet közelébe visszavágyó városlakóknak, hiszen itt új életet kezdhetnek. Ugyancsak ajánlom befektetőnek, mivel a három telek összevonásával két impozáns telek kialakítása is lehetséges az esetleges nagyobb igények kielégítésére.

A hirdetési ár egy telekre vonatkozik!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlata közül segít a legmegfelelőbbet kiválasztani.

Nekem nagyon megtetszett a rendezett, kellemes hangulatot, nyugalmat, békességet árasztó falu, melyet akár üdülő falunak is nevezhetnénk. Különösen jó közlekedés a közeli Tatabányára (12 km) és Budapestre (35 km), hiszen az 1.sz. főút és az M1 autópálya percek alatt elérhető.

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert a környéken nagyon kevés ilyen adottságú, közművekkel ellátható ingatlan kerül eladósorba.

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat