78.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szarvason a Körösparton, mesés panorámájú lakóövezeti építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 738)

5540, Szarvas, Kertváros +36-70-419-1391
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 539
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1

INGATLAN LEÍRÁSA

Álmodott már arról, hogy egy folyó partján él egy csodálatos házban?
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona?
Íme, itt ez a nagyszerű 539 m2-es építésitelek a Körös partján és minden vágya teljesülhet.
Álmodja meg saját kis házikóját, és valósítsa meg ezen a telken, varázslatos és nyugodt környezetben.
Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen sokféleképpen hasznosítható, pláne miután felépített ide egy otthonos házat. Mivel ön tervezheti meg, 2022 minden újdonságát kihasználhatja.
A telek 10% beépíthető, 4,5 méter magasságig. Ez azt jelenti, hogy legalább 100 nm összterületű 2 szintes házat lehet ezen a telken felépíteni és ezt még tovább lehet bővíteni terasszal, illetve pincével, garázzsal, melléképületekkel.
Hosszú, vagy rövidtávú kiadás, vagy a tovább adás is lehetőség, attól függően, hogy milyen céljai vannak. Mivel ez a terület a lakóövezetbe tartozik, így az önkormányzat támogatja az építkezést.
A csatorna az utcában megtalálható, víz és villany pedig a telek előtt, amire már csak rá kell csatlakozni.
A Történelmi Magyarország Közepe mindössze pár méterre van a telektől, tehát bármikor átmehet oda megcsodálni a gyönyörű malmot. Ha pedig nagyobb sétára, futásra vagy kerékpározásra vágyik, a közelben lévő füvesített gáton könnyedén szervezhet egy ilyen programot. A természet, és a mély nyugalom élvezetét fokozza, hogy ha a Körös túloldalára tekint, akkor a Szarvasi Arborétum látványa tárul ön elé. Nem kell messzire menni ahhoz, hogy belülről is körbejárja Szarvas város látványosságait, vagy az Arborétum mellett elhelyezkedő mini Magyarországot. Ami helyben van, az a Körösben való úszás, horgászás, csónakázás, hisz ezeket az udvarról is megteheti, de ha sétahajózáshoz van kedve elég pár utcát sétálni, hogy felülhessen a Katalin II.-re, vagy néhány perc utazás árán szétnézhet a gyönyörű Körösvölgyi Látogatóközpontban és Állatparkban.
A kisgyermekes családoknak is tökéletesen megfelelő ez a terület, hiszen pár percnyire van egy óvoda.
Ha pedig az óvoda után nem lenne elég nekik az udvar, akkor sem kell aggódni, hiszen a közelben egy felújított játszótér is található. Innen az iskolás korú gyermekek is könnyen eljuthatnak az oktatási intézménybe, mert a néhány sarokra lévő buszmegállóból a helyijáratos busz egyenesen oda viszi őket.
A környék csendes és békés és a szomszédok kedvesek, tehát ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt élni, akkor is biztonságban tudhatja a vagyontárgyát, ha nem tartózkodik épp a közelben.
Annak ajánlom ezt a telket, aki kedveli a természetet, mert itt a város zaja biztosan nem fogja zavarni és teljesen átérezheti a természet és a tó nyújtotta élvezeteket.
Úgy gondolom ezen helyen olyan házat építeni, amilyet az ember elképzel és itt, egy ilyen fantasztikus környezetben élni, az egy álom!
Ez a békés környék, csak önre vár! Engedje szabadjára fantáziáját és valósítsa meg álmait!
Ha önnek is úgy tetszik, mint nekem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá, hiszen a Körös parton ilyen kedvező áron nem talál hasonlót! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat